Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Horizon said: Yıllarca siyasiler ve ordu bağırdı kürt devleti kurdurmayız hölölö hölölö diye , adam gibi diplomasi yapmadan oturduğumuz yerden sadece bağırdık. Ne oldu ? Yanıbaşımıza cort diye diktiler bayrağı , meclisi vs. Kendimizi çok büyük görmeyelim. Dünyanın gerçekleri ile politika yapmayı , yaratmayı öğrenmek gerek. Ordu bağırdı evet ve her seferinde susturuldu. Şu an ordunun eli ayağı bağlı hale getirildi, Karadeniz limanının Amerika'ya verilmesine karşı çıkan generallerden bazıları Ergenekon kapsamında tutuklu. Her zaman ordusunu iteleyen, söven, aşşağılayan insanların yetiştirdiklerinden birisi olarak şimdi kalkmış ordu bağırdı da ne oldu demen trajikomik olmuyor mu? Dünyanın gerçekleri ile politika yapmak derken, Almanya'nın yahudi soykırımını, Fransa'nın Rwandasını kabul edip, bizimde onların arasında olmak için ulusal bir soykırım yapmamız gerektiğini mi söylemek istiyorsun? Bu yüzden Ermeni soykırımını kabul edelim ve bizde Avrupalı olalım mı diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 İnsanları kışkırtıcı mesajlar atma o zaman. Denktaşa bok atıyorsun? Talat ne yaptı 3-4 sene içinde ABD'nin AB'nin maşası olmaktan başka? Evet siz ve biz. Tayyip Erdoğan'lar ve ulusalcılar/kemalistler/yurtseverler. Bu ülkeyi satanlar oldukça siz ve biz de olacak. Ayrıca Horizon mesajların demokratik görünüyor ayağına çok güzel banlara sebebiyet veriyorsun. Zaten genel bir anlayıştır bu sizin gibilerde. Ramazan'da barış çağrısı yaparsınız, oruç tutmayanın kafasını kırarsınız. Din, kardeşlik hede hödö dersiniz; Sivas'ta insanları canlı canlı yakarsınız, bunu bir de Ergenekon'a atarsınız. Suçu netleşmediği halde insanlar hapishanede ölür, otel mi lan burası ölün diye salya saçarsınız. Vs. vs. Yine mesajlarımı terbiyesizce veya saldırgan bulacaksın umrumda değil. Konu da bambaşka noktalara kaydı gibi yine ama hayır; bir yere kaydığı yok. Ermeniler toprak sınırımızı tanımazken, hala soykırım saçmalıklarını dillendirirken, Azerbaycan'ı işgal altında tutarken Gül'ün ziyarete gitmesi insanlık filan değil kendi halkına karşı hayvanlıktır, zuldür. Bu da böyle biline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 said: Her zaman ordusunu iteleyen, söven, aşşağılayan insanların yetiştirdiklerinden birisi olarak şimdi kalkmış ordu bağırdı da ne oldu demen trajikomik olmuyor mu? Bu ne ? Çocukmusun nesin bilmiyorum ama bi saçmalamadan ve şahsi saldırı yapmadan oturup mesaj at adam sanalım. Bana karşı büyük bir garezin olduğunu zaten anladık tabi ama fazla inanmışsın kendine biraz fren yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 pekaziz said: Yine mesajlarımı terbiyesizce veya saldırgan bulacaksın umrumda değil. Doğru söze birşey diyemem. Denktaş ile kimi kışkırtmışım veya kışkırtıcı mesaj atmışım ki. Çok mu yakınsın akraba filan mı ? Birilerinin kafasını kırıyormuşum onu da senden öğrendim. İyimisin kendindemisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Şahsi saldırı "yetiştirildin, yetiştirlmişsin" falan desem olurda genelen söyledim ben onu sana bir "gazer"im yok, genelen senin düşünce yapındakilere var. Şikayet et en iyisi sen, fikir olarak savunamadığında şikayet et, forumu dengelemek için! yörünge dışı olayım sorun değil, ülke senin gibilerle dolup taştığında bakalım forumdan attıkları gibi ülkeden de atabilecekler mi dengelemek adına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 said: Bana karşı büyük bir gazerin olduğunu zaten anladık tabi ama fazla inanmışsın kendine biraz fren yap. *gazer is attacking you* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ahaha güzel tespit ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Sende kesin anlama zorluğu var. Adam demiş ki: pekaziz said: Ramazan'da barış çağrısı yaparsınız, oruç tutmayanın kafasını kırarsınız. Üstüne de sen demişsin ki: Horizon said: Birilerinin kafasını kırıyormuşum onu da senden öğrendim. İyimisin kendindemisin ? Benim yazdığım yazıdan da kendine pay çıkarığ şikayet ediyorsun, üstüne yörünge dışı oluyorum. Ne kadar saçma bir mekanik, senin temsil ettiğin insan kitlesi için "sınız siniz" diye konuşuyoruz, sen hemen üstüne alıp şikayet ediyorusn, terbiyesizlikle suçluyorsun. Sığ mısın arkadaşım sen? Bunun sözüyle adam atana da ayrı helal olsun ne diyem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 hippy_tarkan said: *gazer is attacking you* Pardon :) Hakaret etmeden , saldırmadan tartışamıyorsanız o sizin sorununuz. Farklı fikirlere saygı ve tahammül edemiyorsan o da senin sorunun. Sana göre sen ülkenin kurtuluşu yönünde fikir beyan ediyorsun ben de tam tersine göre. Ama çok önemli bir nokta var bu sadece "sana" göre. Ben de bunun aksini düşünmekteyim , napıcaz şimdi ? Küfür hakaret filan mı ? Buyur sen edebilirsin. Sonrada oturuo bıdı bıdı ühühü attırıyolar diye ağlarsın. Kusura bakma doğru düzgün mesaj yazan adam yaptırım almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 farklı fikirle sabit fikir arasındaki 7 fark, devamını yazsın birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Zlaneth said: Sende kesin anlama zorluğu var. Adam demiş ki: pekaziz said: Ramazan'da barış çağrısı yaparsınız, oruç tutmayanın kafasını kırarsınız. Üstüne de sen demişsin ki: Horizon said: Birilerinin kafasını kırıyormuşum onu da senden öğrendim. İyimisin kendindemisin ? Benim yazdığım yazıdan da kendine pay çıkarığ şikayet ediyorsun, üstüne yörünge dışı oluyorum. Ne kadar saçma bir mekanik, senin temsil ettiğin insan kitlesi için "sınız siniz" diye konuşuyoruz, sen hemen üstüne alıp şikayet ediyorusn, terbiyesizlikle suçluyorsun. Sığ mısın arkadaşım sen? Bunun sözüyle adam atana da ayrı helal olsun ne diyem. Sanırım bu mesajlar bana cevap olarak verilmiş ve beni içine alarak siz denilmiş bunu yanlış anlamıyorum sanırım. Bu durumda genellemenin içinde ben varım ve doğal olarak bana hitap ediliyor. Var mı yanlış ? Yoksa siz derken biz mi demek istemişler. Kıvırma skilli artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Horizon said: Kusura bakma doğru düzgün mesaj yazan adam yaptırım almaz. Doğru, bu kafayla gelmedik mi bu günlere. Düzgün yaz, ülkeyi böl ama düzgün yaz. Atatürk küfürbazdır de içkicidir de, hakaret et, ama düzgün yaz ceza almazsın. Bu hep böyle olmuştur. Adam güzel temsil ediyor ne yalan söyliyim. Parayı götür 1 milyon doları ye ama düzgün mesaj ver, MYK'dan istifa et ama milletvekilliğinden etme. Doğru düzgün mesaj yaz yeter, yaptırım almazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Yine horizon, yine amacından sapmış, ölmüş bi topik. Şaşırmıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Horizon said: pekaziz said: Yine mesajlarımı terbiyesizce veya saldırgan bulacaksın umrumda değil. Doğru söze birşey diyemem. Denktaş ile kimi kışkırtmışım veya kışkırtıcı mesaj atmışım ki. Çok mu yakınsın akraba filan mı ? Denktaş babam benim, oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 denktaş benim ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Biz kıvırmayız horizon efendi, 30 sene önce neysek bugünde oyuz. Ne söylediysek hep arkasındayız. Dönenlerin kim olduğunu medyadan rahatlıkla takip edebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 GEd said: farklı fikirle sabit fikir arasındaki 7 fark, devamını yazsın birisi. Senin bir konu ile ilgili 1 den fazla bakış açısı ile farklı farklı görüşlerin mi oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 horizona kadar yolun var senin ;p allahın çemşük ağızlıları , badem bıyıklılarına yetki verirsen ne olucağı ortada işte 3 kuruş para için 1 saat pazarlık yapan pazarcı zihniyetli karaktersiz herifler işte. daha hiç bişey bunlar ya bak gör rusya ile daha kötüleşirse ilişkiler sen o zaman seyreyle cümbüşü hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 sg-1 said: Yine horizon, yine amacından sapmış, ölmüş bi topik. Şaşırmıyorum artık. Evet konu ile alakasız olarak ben burdaki saldıran arkadaşlara saldırmışım ve topik ölmüş :) Ben sana söyliyim nasıl öldüğünü. Burda bir tane farklı ses çıktımı farklı sesi çıkan engizisyon mahkemelerindeki gibi yargılanıp idam edilir ve topik ölür. Ve mesajlarda gördüğün gibi birden bire , vatan hani , milletin kafasını kıran , orduyu aşalıyanların yetiştirmiş olduğu bir insan , Atatürke hakaret eden vs. vs. en pis en adi kim varsa o olursun. Eh yani alıştım bu tahammülsüzlüğe ama yapacak birşey yok. Ağaç yaşken eğilir burda yaş olan varmı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Seni de iyi eğiltmişler zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Horizon said: GEd said: farklı fikirle sabit fikir arasındaki 7 fark, devamını yazsın birisi. Senin bir konu ile ilgili 1 den fazla bakış açısı ile farklı farklı görüşlerin mi oluyor ? boşver sen takıl , hızlı yazıcam diye mesajı anlamadan yazma ama birdaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Horizon said: sg-1 said: Yine horizon, yine amacından sapmış, ölmüş bi topik. Şaşırmıyorum artık. Evet konu ile alakasız olarak ben burdaki saldıran arkadaşlara saldırmışım ve topik ölmüş :) Ben sana söyliyim nasıl öldüğünü. Burda bir tane farklı ses çıktımı farklı sesi çıkan engizisyon mahkemelerindeki gibi yargılanıp idam edilir ve topik ölür. Ve mesajlarda gördüğün gibi birden bire , vatan hani , milletin kafasını kıran , orduyu aşalıyanların yetiştirmiş olduğu bir insan , Atatürke hakaret eden vs. vs. en pis en adi kim varsa o olursun. Eh yani alıştım bu tahammülsüzlüğe ama yapacak birşey yok. Ağaç yaşken eğilir burda yaş olan varmı bilmiyorum. Süper yetiştirmişler seni evet. Ramazan da geldi bak, git ellerini öp bir çiçek al hocana filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 GEd said: Horizon said: GEd said: farklı fikirle sabit fikir arasındaki 7 fark, devamını yazsın birisi. Senin bir konu ile ilgili 1 den fazla bakış açısı ile farklı farklı görüşlerin mi oluyor ? boşver sen takıl , hızlı yazıcam diye mesajı anlamadan yazma ama birdaha. Peki arkadaşım. İnsanların bir dünya görüşü olur sen onun üzerinde biraz düşün kendince. Diğer arkadaşlara da konuyla ilgili mesajım üzerine trolleme değil de Ogreleme ve saldırma eylemlerinde başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Horizon said: GEd said: Horizon said: GEd said: farklı fikirle sabit fikir arasındaki 7 fark, devamını yazsın birisi. Senin bir konu ile ilgili 1 den fazla bakış açısı ile farklı farklı görüşlerin mi oluyor ? boşver sen takıl , hızlı yazıcam diye mesajı anlamadan yazma ama birdaha. Peki arkadaşım. İnsanların bir dünya görüşü olur sen onun üzerinde biraz düşün kendince. Diğer arkadaşlara da konuyla ilgili mesajım üzerine trolleme değil de Ogreleme ve saldırma eylemlerinde başarılar dilerim. evet X yaşında bir dünya görüşün olur öyle ilerlersin hep hayat boyu, ne aldıysan bir kere hiç üstüne koymadan gidersin tabikide. Sabit fikirliyim diyorsun işte,bende öyle söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Evet ermenistan ve kıbrıs ile ilgili düşüncelerimden ve attığım mesajlardan dolayı x yaşındaki bir dünya görüşüne sahibim. Tescilledin Ged , resmi evrağı gönder lütfen bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar