fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 aha buda açıklaması, copy pastein kralıdır said: Sizlere Worms Oyunu hakkında bir kaç tiyo ve mükemmel bir Oyun tarzı. SHOPPA Online Oyunlarda Karşınıza en çok çıkacak ve belkide Worms'da oynanması en zevkli olan oyun senaryosu. Güzel el yapımı haritalarda oynanan bu oyunda sınırsız ipimiz ve paraşütümüz bulunuyor. (eheh tabi skip ve surrender da dahil) Her el arazi üstüne bir kutu düşecektir. ve amacımız bu kutuyu alıp karşı takıma saldırmak. Saldırıyı yaparkende ip üstünden yapmak zorundayız. (Fire Punch, Prod, Suicide, Kamikaze, Baseball Pat, Battle Axe, Shotgun, Arrow, Uzi, Gun, Minigun mecburen ip olmadan kullanıldığından dolayı kullanmak serbesttir.) Worms'ta ipi kullanmak biraz zordur. Aslında biraz kenidinizi yetiştirdikten sonra çok basit ve çok eğlenceli hale geliyor... shoppa Wormsta ipl oyunlara başlamak için çok kaliteli bir senaryodur. Evet sira oyunu nasıl yükleyeceğinizi anlatmaya geldi. Öncelikle kendi bilgisayarınıza shoppa oynunun Senaryosunu (scheme) yüklemeniz gerekiyor. bir çok web sitesinden bulabileceğiniz gibi size www.blamethepixel.com tavsiye ediyorum. Worms ile ilgili bir çok envanter içermektedir. Senaryoları - Scheme kısmından Haritalarıda - Map pick kısmından indirebilirsiniz. Not: W:A renkli haritalara destek varken WWP de yoktur. c: team17worms world partyuserscheme dizinin altına senaryayu kopyalamanız gerekiyor. Maplerini de bu siteden bulabilirsiniz ve c: team17worms world partyusersavedlevels dizinin altına kopyalamanız gerekiyor. Harita oyuna başlamadan nasıl yüklenir? Haritayı seçtiğiniz alanın üstündeki önizlenimleme yapılan yere sağ tıkladığınız zaman karşınıza map editör çıkcaktır. bu map editörde load kısmından daha önce savedlevels dizinin altına yüklemiş olduğunuz mapleri yükleyebilirsiniz. haritanın solunda bulunan çubuktan su seviyesini düşürüp artırabilirsiniz. İYİ EĞLENCELER Evet belkide ipin üst üste atıldığını bilmiyordunuz. belki Wormstan bile haberiniz yok ama oynaması çok eğlenceli olan bu oyunu bir deneyin diyorum. ------------------------------------------------------------------------------- SHOPPA Kurallar :AFR,ABL,CBA,KTC Verilen Silahlar: Rope : Sınırsız Chute : sınırsız Skip Surrender MAP : Hasar almaz Kullanması yasak olan silahlar: Girder, Girder pack, Nuke bomb. Mines : karışık bridge : 0 stuff : 0 water level : 0 cage : kapalı ------------------------------------------------------------------------------- TÜYOLAR oyun esnasında; shitf+delete : genel sıralamayı sürekli görme. pgdown : chat ekranını açar. (Lan veya Online oyunlarda) pgup : chat ekranını kapatır.(Lan veya Online oyunlarda) insert : arka planı ayarlamak için (Pro Oyunlarda black tavsiyemdir) delete : solucanların üstlerinde yazan yazıları gösterir/göstermez tab : wormsellect kullanıldığı zaman wormslar arasında geçiş yapar. enter : ileri doğru zıplar. double enter: geriye doğru zıplama enter (ip atılı oldugu durumda): saldırır. spc : saldırır spc (ip atılı oldugu durumda): ikinci ipi atar. 1-2-3-4-5 : el bombası, muz, cow (1-6) +/- : silahın zıplmasını arttırı/azaltır. bck space : yukarı sıçrama double back space: daha yukarı sıçrama ESC : Oyundan çıkış F1,F2,F3,F4,F5,F6,F7,F8,F9,F9,F10,F11,F12- silahların kısayolları Chat EkranıAçıkken Kullanılan Parametreler: /me ........... <----- yeşil yazar /anon ......... <----- mesajı kimin yazdığı görünmez ve sarı renklidir. F1 F2 F3 F4 ... oyun oynayan kişilere gizli mesaj göndermek içindir. ctrl+F1, ...... o oyuncunun konuşmalarını ignore eder. Herhangi Bir Kanalda Kullanılan Parametreler: /me ....... <----- cyan rengi ile yazar. /time ....... <----- o anki saati gösterir. /date ....... <----- tarihi gösterir. /away ....... <----- size mesaj atanlara otomatik cevap verir. (ör: yemekteyim, WC, işim var ama oyunu nie açtım bende bilmiyorum gibi) -Kanalda bir kişinin isminin üstüne çift tıklarsanız... /msg [tıklanan isim] ...... <------- bu durumda o kişiye gizli mesaj yollamış olursunuz.. Kuralların Kısaltmnaları ve Açıklamaları: AFR-Tüm atışların ip üstünden olacak. (Punchs, guns, axe, baseball pat buna dahil degildir.) All attacks from rope. ABL-Sonuncu olan takımın solucanına direk saldırı yok. ama eger sonuncu takımdan bir solucan başka bir takıma ait solucanın yanında ise saldırabilirsiniz. CBA- İlk önce kutu yani namıdiger "cr8" alınır daha sonra saldırıya geçilir. Create before attack KTC- Kuralları ihlal eden oyuncu cow yani innekk olur. ceza ölümdür diğer bütün oyuncular bu oyuncuyu en kısa sürede öldürmeye çalşırlar. KTL- Lider olana hücuuummm... Kill the leader.
oper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 oha kesinlikle oynayalım abi bunu çok zevkli lan :D
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Oper gir hadi deniyelim şu oyunu.
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 abi ben de geliyorum ben kurucam oyunu, çünkü mapleri falan afarklı
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 gelenler kim? ses verin lobiye geçin
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Çok vakit kaybettik boşverin shoppayı kurdum hadi koşun, yeni mapler var.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Shoppa deilde Rope Run gördüm o da zevkli bir başlangıç noktasi var iple bitiş noktasina gitmeye çalışıyorsun .
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ya bu amaçinin sitesinde sarı ışıkla ilgili port forward'layın diyo nası yapılır nedir bu işlem bilgi verebilcek varmı?
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ne bıcım partı bu bee garı yok gız yok alkol yok ohoooo
oper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Xenocide said: ya bu amaçinin sitesinde sarı ışıkla ilgili port forward'layın diyo nası yapılır nedir bu işlem bilgi verebilcek varmı? google yaz port forward diye portforward.com diye bi site olması lazımdı. oralardan bak
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Hadi herkes lobiye kurdum ben.
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ya internet gider, ya voltaj. ey güzel ülkem..
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 çok saçmasapan kurallar uydurmuş bunlar mermisi sonsuz olan bazuka , cow yada banana bomb atmak da niye yasak değil diye sormak lazım
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 var mi oyun atan, atmak isteyen, aticak olan ya da atmak isteyip de atamayan(evet bu benim)?
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 xeno abi senin sorunun firewall. şimdi panik içinde foruma girdim lan herkes bende de sarı oldu demeye sonradan bir baktım ki firewall açıkmış. :) kapattım yeşil şimdi.
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ayrıca bu 0.9 da ağ kuramıyorum ben kurunca direk doesnt make sense gibi birşey diyor atıyor. *versiyon yükseltir*
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 xeno bilgisayarini virus yemeye hazir bir hale getir. firewall la birlikte antivirusu de kapat. oyle bir dene bakalim
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Abi ben bugün pek olamıyacam aranızda. Gelirsen hamachiden ulaşırım, olmadı ararım. Hadi size iyi oyunlar diliyorum. Not: Oper, çok düşünme sdf
Öne çıkan mesajlar