slickers Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 kingpin pek bilmiyor galiba sallamasyon oynuyor gibi geldi bana :P
oper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 kiingpini ellemedik geldiği gibi korkmasın sddfds yarın kingpine çalışırız biraz da. :D
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 oper ninja rope kullanışını video ya alıcam abi, ahauha.
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Syn said: vistada çalışsa gelirdim de yok gg. wowu da sildim zate yapacak hiçbirşey yok eheh vistada calisiyor. oyundayken arkada msn in acik olmamasi yetiyor. bu topicin baslarinda verilen wwp yi degil de limewire dan bulup download etmistim oyunu. sorunsuz calisiyor su anda. limewire varsa worms world party seklinde uzun adini yazip arat. birkac tane cikicaktir. eger indiriceksen haber ver bakarim ben hangisini download ettigimi.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 @physx ek bişey yapmadım kendi kendine düzeliyor gibime geliyor ama psikolojik tatminde olabilir :) @roket adam fkjkds hakkaten denemediğim sürüm kalmadı
oper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ben daha yeni kalktım kendime gelmem lazım biraz. :D
slickers Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bir de yeni bir server kuralım bu serverda bir kaç kişinin çok fazla nicki var kalabalık yapıyor olma mı
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 eski olanlari silme gibi bir secenekleri yok mu?
oper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 sadece online kullanıcıları göster deyin rahat edin :D atacak mıyız worms?
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Abi herkese günaydın. Ben daha yeni kalktım 1 saat kadar dışarı çıkmam lazım eğer yolda birini görüp peşine takılmazsan 1 saat sonra buradayım. Birde topik burda kalmalı bence. Buradan daha kolay insanlara ulaşma. Kaçınız oyun bölümüne bakıyor lam? Birde artık çekirdek kadromuzu oluşturduk, şimdi yeni oyuncular bulmaya çalışalım yeterli sayıya ulaşınca turnuva düzenleriz.
oper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bence de. bu arada çok çekişmeli bi detmeç yaptık. kıran kırana. :D sigismond epic bi galibiyet yaptı :D
slickers Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 eet güzel bir oyundu bol failli çoğu benim tarafımdan yapılmış
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ayiptir soylemesi son hamlem efsaneydi sfd
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 hamachiye giremiyorum :( edit: girdim :D
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 oh oh giremiyorlar kıskan kıskan kıskan....
oper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 var mı oynaycak olan? bi kaç tur dönelim.
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yok sanirim su anda. asinanyavuzla thelast oynamiyorsa tabi
Öne çıkan mesajlar