oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ben çok stress yapmaya basladım oyunda yannız. :S dinleyin lan beni!! :D
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ahaha operle olucaksanız arada bir azar işitmeye alışın derim sdf Bu arada Shodowfury ile süper bir takim olduk herkesi yendik birinci olduk.
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 eskiden faillere gülerken artik of ya takoz diyorum. Aynı duruma kendim düşünce yüzüm kızarıyor falan gülemiyorum da artık :D
oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 çok kötü fail oluyorsun/oluyorum/oluyoruz da ondan. :D failin de bi adabı var yani. bizimkiler direk mallık sanırım :D
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 abi biz oyundayız. hala girmediyseniz çıkalım.
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bu gece canberk'in adama fire punch yapacağı yerde kamikaze yapmasını ve takım arkadaşı sigismond un dellenmesini unutamadım. bi de kendi takım arkadaşıma "olm ip var bol bol kullan" yazacaktım, karşı takımdaki sigismond a göndermişim yanlışlıkla. "sağol abi" falan diye mesaj geldi, sonra farkettim adsfsdgfsgasg
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 AHGAHAH abi canberk fail verdi baya bugün :)
che Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 sdf iyi işler çıkardığım da oldu. çok fail verdim ama doğru :(
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 çok güzel kararlar aldim gene, epic oldu bugün benim için. rica ediyorum sivrisinek olmayan günde tekrar oyanayalim
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 previously on worms : Fırat (çokakıllıadam) - roket adam oper - physx kadrosuyla 2 el attık, ikisini de biz aldık. geçmişler olsun efenm. ferhundenin kanı yerde kalmayacak demiştim. sdfaf
oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ulan phys ne diyim abi ben sana :D haksızsam haksız diyin :D
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Üstüne gitme adamın. Ne yapmış ki yani. En altta sıkıştığım sırada kafama demir dayadınız abi, orada da vuramadınız ne diym ssaafsfd
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bugün çok dalgındım ya fraps aççam diye çıkıp açmadan girmişim şimdi farkediyorum. neyse bi şunu koyayım da başarısızlıklarımın üstü örtülsün
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 roket adam said: Üstüne gitme adamın. Ne yapmış ki yani. En altta sıkıştığım sırada kafama demir dayadınız abi, orada da vuramadınız ne diym ssaafsfd o ayrı bi epic zaten. :D bi de biz orta seviyeyiz siz iyisiniz. dengesizlik oldu biraz :D
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ahah memeli oyundu aşırı şanslıydım ben sdf
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ahaha harita supermis. gerci bizim 'BOK!' yazan haritamiz kadar olmasa da.. :P canberke ragmen dsfs bir oyun bile alamadiniz olm hehe. ben de ferreronun silahsiz ve ipsiz kalip karsisinda 4 kurtcuk varkenki suya dalisini unutmicam :D sonradan 'YENILMEDIK OYUNU BIRAKTIK' falan diyip yenilgiyi kabullenemeyenler de oldu tabi :D @roketadam: abi fazla ip var mi ip edit: typo
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 abi yeni uyandim. kahvalti edicem birazdan. hamachiye gelince haberveririm buradan
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 tamam kahvatını et gel uzun sürmez inşallah :D
Öne çıkan mesajlar