Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni ve Değişik bir tarz server arayanlar için

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar bence harika bir server isterseniz bir girin vedeneyin www.ankaranet.net'den forumlara kayıtoluyosnuz
ondan sonra [email protected] adresine acc adı ve sifrenizi mail atıosunuz hemen acc acılıor.
Client download'ı için
http://ankaranet.net/ankaranet.exe
Haritası orjinal haria değil.arada sırada power hour acılıyor.
Ben cok begendim inşallah sizlerde beğenirsiniz.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bap client yazmayı bilmiosun daha ? cok hızlı yazdıın için dimi power hour a power horse yazıor daha hey allam. gecen bizim arkadas ban yemişti orda kasayım demiş shardda olmayan mare spawnı ancak adamın altında mare reskill cekmiş bizimki direk banned speed :) ehheeh andac takıl..[signature][hline]Unlive Online Gaming
www.unlive.net
Ultima Online değişiyor..
Mesaj tarihi:
Para kelimesini kullandığınız zaman iş biter işte. Zamanında ben de yazmıştım Paticik'te para konusunda anlaşabileceğimiz deneyimli bir scripter aranıyor diye. Ama OSI'deki parayı isteyenler bile oldu (Aylık 8000$) :D[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır!

Amentes Admin
Amentes
Amentes Forum
Mesaj tarihi:
aslında orta dünya çok güzel bir server ama yöneten adam sayısı az buda bug abuserlerin speedcilerin ortalıkta dolaşmasına neden oluyor böle oluncada orta dünya çekilmiyor hiç
Mesaj tarihi:
bu server çalıntı scplerle yapılmış rol ve row scpleri andaç ın ne halt oldugunu herkes biliyo bu serverda player oynarmı bilemem.Ayrıca speedin serbest oldugunu duymuştum.
Mesaj tarihi:
Serverın Ismi Orta Dunya
Ve.. Ve.. Ve... Ya Sölücek Bişi BulamıyoruM Ring Of Life Ile Herşeyi Aynı Onu Anlamadım Sevgili Drachai Scriptleri ve Haritası Faln Herşeyi Aynı Anlayamıorum?
Mesaj tarihi:
Ben uzun bir süre bu serveri izledim fakat örendiğim tek şey stafflık yok Krallık var... Herşey ban ban ban... Konuşmak yok, kendini savunmak yok, çünkü bu serverde Kral var ve server Krallık sistemiyle yönetiliyor... (arkın bi lafı vardı aklıma gelmişken parentez içi yazıyım "siz gral biz lamer" )[signature][hline][email protected]
Mesaj tarihi:
Bence her serverda direk ban yada jail yok.Ornek vericek olursak Quaxis 2
Krallik değil.Ama staff tarafından dusunursen çalışıyorsun sadece playerlar oyun oynasın zevk alsın duzgun hizmet alsın diye.
Ben tek basıma 9 saat page baktıgımı bilirim.İnsanında bir sabrı var.Bu sabiri bide playerlar zorluyinca insanda çileden cıkıyor.[signature][hline]Worldbuilder Quaxis 2
Roanoke...

Mesaj tarihi:
Haklısın insan yaptığı emeğin karşılığını almak ister... Sonuçta ankaranette bir emek sarfediyor ama krallıktan vaz geçmeleri gerek.. giderek player sayıları azalıyor... bu ülkede ne kadar çok server olursa açılan Uo serverleride kendini bir o kadar çok geliştirir... Ve tabi playerlerde... Saygılarımla[signature][hline][email protected]
Mesaj tarihi:
orta dünyanın en büyük sorunu yetkili eksikliği buda bir çok sorun doğuruyor speed inj bug abuse falan ama lagsız bir server olduğu içinde gün geçtikçe player sayısı artıyor azalmıyor.
Mesaj tarihi:
Rol de oynayanlar Ghost diye bir lamer i görmüşlerdir. Bende orda bi ara playerdım bu ghostla karşilaşdim ultima online ve pvp ile ilgili bildiği tek birşey var.. Altindaki kirin den inip all kill demek.. Yazık şimdi bu adam orta dünya isimli shardın sahibi Andaç .. Kendi editli chariyla Rol de atiyla adam keserdi.. Rol dekilerde ses çikartmazdi halen içimde uhtedir. Şimdi adam kendi serverinda gelenleri kesiyor atiyla burayada yazi yazmişki kesicek adam sayisi artsin diye ..
Komik yazik ilginç...

Biri unlive hakkında bilgi istemiş merak eden sitesine irc sine filan girer buda ilginç..[signature][hline] Unlive Admin - Ra
Mesaj tarihi:
said:
For, 07 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Gr@L Ags Fazla Lafa Gerek YoK.............

HARDGAMER OF THE KİNGS
[signature][hline]
HG Desek $una :hrr:

ICQ=173110143
«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»

[Bu mesaj rexx tarafından 08 Nisan 2004 18:03 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...