Apis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Şimdi Blog yazayım dedim, hevesliyim fln. Blog için isimde bulmuşum. Blogger'a gittim, WorldPress'e gittim... Adamın biri (bayanda olabilir tabii) benim istediğim blog ismini (haliyle adresini) almış Mart 2006 da bir dahada kullanmamış. Yani buraları kullanamıyorum. Blogder fln denedim ama tasarım ve menüleri beni çıldırttı, ayrıca tam ortaya kocaman reklam alıyor Google dan sinir etti beni. Yani diyeceğim reklamsız, kaliteli, kullanımı ve sayfayı tasarlama olanakları Worldpress yada Blogger kalitesinde olan bir blog arıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 http://www.blogcu.com var ama .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 myspace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bi tesekkur et be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 blogger'a dandik bi isimle üye ol.Blog u kendi domainine ya da subdomainine yönlendir ben öyle yapıyorum..sitemde sadece CV im falan var normalde ama , bi subdomain açtım , orayi da blog a çevirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 blogger'dan başka bir isimle al blog. Sırf isim için başka yerlerde çekeceğin çileye değmeyecektir. Adresle blog isminin aynı olması da şart değil. x.com diye alırsın mesela blogun ismine y dersin x.com yazınca tepede Y sitesi der. falan filan. blogger güzel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Cevaplar için saolun. Eşşek herif bütün yerlerden ismi almış ve kullanmamış... =/ Sanırım şu başka isimle adres alma işini yapacağım. Edit: Buldum adamı. İşe blogdan başlayıp kocaman site yapmış kendine, isim hakları vs. içinde bütün bloglarda kapatmış ismi. Eh en azından kullanılmadı diye üzülmeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar