Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternetten Albüm Siparişi (Arid)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdiye kadar wow dışında internetten bişey almadığım için bu işlere biraz uzağım. Amazonda bulamadığımız bi albümü arıyoruz. Arid - All Things Come in Waves (2008). Belçikalı grubun saolsun ne internet sitesi ne de myspace sayfası çalışmıyor. Ufak bi googledan sonra bunu bulabildim http://www.mediadis.com/music/detail.asp?id=174806 fakat güvenilir mi emin değilim.

Böyle albüm falan sipariş etmek istesek hangi sitelere güvenilir, nerden bulabilirim bu cdyi?
Mesaj tarihi:
Böyle entel dantel işleri bırakınız arkadaşım.

Adam gibi albümünü dağıtacak şirketle anlaşamayan grup dinlemeye değmez demektir zaten, kredi kartınızı böyle antin kuntin işlere kullanmayın.

Bir ekmeğin fiyatı olmuş 1.2 YTL, sen gidiyorsun Fehriye Erdal'ı savunan adamın albümünü, bırak yaa...
Mesaj tarihi:
Mediadisten sipariş verdi arkadaş, umarım kolpa bişey çıkmaz. Amazonda olmamasına hayret ettim öyle tanınmamış bi grup da değil. Elimize ulaşırsa yazarım buraya shippingi mhippingi kaç tuttu
Mesaj tarihi:
ayrıca amazonda yok demişinde download olarak var. artık amazon çoğu albümü öyle yapıyo zaten. eski albümleri var mesela ama yeni albümü download şeklinde
Mesaj tarihi:
www.mp3sugar.net yada .com olması lazım...site ismi leş ama 100dolar harcadım burda 1-2 ay içinde hiç sorun olmadı..

edit : hm bu site mp3ü fln parayla satıyodu;dokunabilceimiz albüm değil :/
Mesaj tarihi:
Le_Negociant said:
Böyle entel dantel işleri bırakınız arkadaşım.

Adam gibi albümünü dağıtacak şirketle anlaşamayan grup dinlemeye değmez demektir zaten, kredi kartınızı böyle antin kuntin işlere kullanmayın.

Bir ekmeğin fiyatı olmuş 1.2 YTL, sen gidiyorsun Fehriye Erdal'ı savunan adamın albümünü, bırak yaa...

abi trollsün di mi? y s srys musun?

Arid taş gibi gruptur ayrıca meşhur değildir orası ayrı, dinleyin dinletin.
  • Yeni Oluştur...