-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 MrMarvelous said: Denizin esas rengi mavidir. dalganın beyaz olmasıda köpürmesi,köpürmesine sebep olan da yüksek miktardaki tuz AHHAHAHASDFASDHADFHHAHAHAHAHAHAASDFASFAHF DENİZ MAVİYMİŞ EYVALLAH SU DEĞİL ZATEN O ASDŞFJHASŞDFASDFHADAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 herhangi bir şeyin esas rengi olur mu ki? Işık olmasa herşey siyah ve beyaz tonu mu olurdu? edit: beyaz da bi renk zaten. herşey siyah olurdu heralde lan o zaman. veya siyahın tonu. bi de niye siyahın tonu. iyi saçmaladım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_luke Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ne acayıp fıkırler bunlar boyle >:D< denızın rengımı olur hıc al elıne bı avuc suyu denızden bakalım mavımı gozukuyor X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 düzensiz dalgalar yani türbülans sonucu köpürme olur köpük nedir köpük k-pax den alıntı yapim enerjinin en saf şekli olan "yuvarlak" şeklinde yani merkez çevreleme yapısı ile şekil almış su molekülleridir yani içleri boş baloncuklar olarak düşünebiliriz güneş ışığı altında beyaz renkte görüyoruz işte olay böyle cereyan ediyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 denizin rengi gündüzleri mavidir cünkü gökyüzünün yansımasından dolayı oldugunu biliyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 gündüzleri mavi olma sebebi gökyüzü yansıması diye biliyorum ben de, beyaz da hava kabarcığı mevzusu olsa gerek yapmadan duramadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 mayalanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 belki deniz mavidir gök yüzü denizin yansımasından mavi oluyodur hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 gökyüzüde bundan dolayı mavidir, insan dışkısıda, karaciğerde parçalanan al yuvarların bağırsağa karışmasıyla o malum rengi alır. renkler konusunda sıkıntı kalmasın herşey açığa kavuşsun :) (deniz suyu mavi yazmış bazı arkadaşlar ama bizzat gözümle gördüm bildiğin su o ya yok öle mavilik falan, her okuduğunuza inanmayın :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Sly-One said: belki deniz mavidir gök yüzü denizin yansımasından mavi oluyodur hadi bakalım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ginaly said: SpiderS_DangeR said: denizin renginin çok açıkta mavi olması doğru cevap daha dün okudum kitapta asdas ahah yoksa ntv yayınlarından cahillikler kitabı mı? hmm ilginc dusunmemistim hic bunu.. kitapta guzelmis.. aklima friends in bi bolumu geldi. joey cahil bi arkadasimizdir, arkadaslari boyle konulari konusurken bisi anlamadigi icin genel kultur ansiklopedisi aliyo, ama parasi yetmiyo sadece bi cildini aliyo. paso V li seylerden konusuyodu euheuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Ahahahaha nedanko süper bölümdü o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar