Emaleth Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 hiç bi işimize yaramıyo, takılma sen ona :) ööle var bi sürü devinen eden resimler bişeyler, genelde bişey çıkmıyo onlardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 ahaha bendeki salaklığa bak iki saattir onunla oynuyorum orda. Hmmm... Şimdi enerjiyi nerden bulcez? (Kendi kendime soruyorum cevabı söylemeseniz de olur. Gerçi o zaman da cafede muhtemelen 1 saat daha fazla oturucam ve bu da benim cebimi yakıcak ama...)[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 kapalı ipucu veriim o zaman. içerisinin daha sıcak olması lazım öbür odadaki makinenin tam anlamıyla çalışması için. bi daha da söylemiycem bişey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Tamam öyle olsun! Ben de admin bildim, apla bildim soru soruyorum saf saf. (Şaka maka, odunu yakamıyorum [İçses :Lütfen daha fazla ipucu verme] ışığı açık bırakıp beklesem mi acaba? Radyatörde odunu yakabilirmiyiz ki acep?)[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 anacım verme ipucu dedim diye vermem dedim ben de aaa... söylemiycem odunun da nasıl yakıldığını işte. varsa kibritin çak yak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 AAaa! Haksızlık ama! Ben odunu koymuştum oraya daha önce kabul etmemişti! Paticik'a rezil etti beni bu salak oyun![signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 [/b]*Ema'ya dil çıkarır* Çözdüüm çöözdüüm *Yeni odayla karşılaşır* Hasss....[signature][hline] [b]karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 ya bu yeşil duvar ne bela bişidir böyle kafayı sıyıttıracak[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 lol zeka oyunları olan bölümlerde deneme yanılma olayına kaçmayın daha uzun sürer = 2. el bir saksı jenaratörü şart (ne dedim ben) :)[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 yeşil duvarı geçtim 3 lazeri kaldırdım sonraki force fieldide kaldırdım ama kapıyı nası açacam bulamıyomelimde bi security card var.[signature][hline]To be or not to be; Thats the problem after economy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 millet yeşil duvarı geçsin biz daa odayı ısıtalım anca :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 lvl 11 de bilardolu fln odada tıkandım kaldım yahu elimde, kırmızı kart, tornavida, tebeşir ve para var paraya ihtiyacım yok pilardo oynadım.. çözemen!![signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 tebeşirle ıstakayı tebeşirle. sonra bi kaç vuruş dene (para biterse git bi tane daha al sandıktan) 2 topuda sokunca deliklere anahtar düşecek (eliyle koyamıyo sanki topları)[signature][hline]To be or not to be; Thats the problem after economy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 yaw abes kaççak ama benim sitede yatağın arkasında olması gereken şeyi koymayı unutmuşlar elimde o kutu için yüzük ve çıbık var kutu var kabloyu taktım cd kabı var 3 anahtar vardı ikisini kullandım. not var bir de kapının(sanırım) anahtarı var[signature][hline]bölücülükten yanayım ve paticik forumlarını bölmeye geldim izmirsiz paticik üyeleri ve izmirli paticik üyeleri olarak. yetkili olarak beni gönderdiler zorluk çıkarmayalım lütfen. NoT: ksk izmirden sayılmıyor (bölücülük diz boyu..) -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 UFO lu odada ne yapıcaz, hiçbişey yapamıyorumorda kaldım???[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 bilgisayarın başında kaldım, quest yazıyorum, birtane oda ok, kapıya tıklayınca başka bir odaya geçiyo ok, ama o kadar, sonra ilk odaya geri dönüyo??????????????????[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Sormak istedigim soru su : bu oyuna her seferinde bastan baslamak zorundamiiyim ? yani sayfayi kapatmamak mi gerekio ? nasil oluo ?[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 şu bilgisayarlı hedede ben de kaldım geçemiyorum pof.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 ewt ewt quest yazıyoruz ya sonra?? birileri bize yardım etsinn :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 gülen yüzler o bu şu hadi tamamda çok uzadı yokmu bunun sonu ya da kısa yolu!?[signature][hline]Ben... Güneşin içindeki karanlıkta Geçmişin gerisinde Olan ama olduğu bilinmeyen yerdeyim Ben Denanmor'dayım..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 ohh bitirdim neydi o yaaa hadi bakalım yeni oda....[signature][hline]Ben... Güneşin içindeki karanlıkta Geçmişin gerisinde Olan ama olduğu bilinmeyen yerdeyim Ben Denanmor'dayım..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 eveeeeeet bilgisayarda takıldım tekrar ilk odaya dönüyor aptal bir şekilde sinir bir şey.. geçen ve yardım edecek var mı?[signature][hline]Ben... Güneşin içindeki karanlıkta Geçmişin gerisinde Olan ama olduğu bilinmeyen yerdeyim Ben Denanmor'dayım..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 ordaki harfleri aklında tut sonra reset tuşuna bas tüm kombinasyokları dene herbirisini denediinde kapıyı açmayı dene.[signature][hline]To be or not to be; Thats the problem after economy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Crimson ROom bitti digerine gecemedi nasil olucak bu işler?[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Bu ne yaw sinirim bozuldu pc başında kaldım.Pc açıyorum mouseyi oynatıyorum sonra diğer odaya gerii dönüyorum bulamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar