-Quantum- Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Merhabalar; Ben FatalWar oyuncusuyum eger acc imde hic char yoksa direkt Win98 in Close error u geliyo ve kapaniyo... Eger char warsa char ekranindan New Char deyince yine ayni sey oluyo... Bunu Fatal la ilgisi yok sanirmi cunku kendim server actim yine ayni sey oldu acc bos oldugu icin gitti. Orjinal client.exe war ya hani acc ve pass yeri sandik icinden cikan onla girip char acabiliosn ama onla da Connecting den sonrasini gecemiyosun. chari onla acip diger clientle girebiliorm ama faatal da bu mumkun olmadigi icin char acamiorm.. Okul ark im aciyo ben oynuom :D... Renaissence surumunu kullaniorm eskiden de bu vardi prob olmuyodu.. Nasi halletcem bu sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Klasik bir şey: PATCH[signature][hline]Excalibur UO Free Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Quantum- Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 patch yaptm... ama olmadi Yanlis bi patch yapmadm heralde dimi autopatch mi ne var onu yaptm ama faydasi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Age Of Shadow al yükle bişey kalmas :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 +1[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar