fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 envaypidi opindidor. o diil de uzaktan zor hakkten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 dunno said: dunno said: sesu said: dunno said: bi de...simdi bu iliski nasi surucek? o baska bi yerde ben baska. 2 gn oldu uzak yerlere doneli. 2 gundur mesajlar geldi ondan. ama uzakta uzaktan ilişki :S kolay gelsin bi de neden mesaj? aramak daa guzel diil mi ayri seirler ebet bu ne kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mumu said: bi süre sonra bayacağı için kendini fazla kaptırmamanı öğütlüyorum kesinlikle. biticek. bitmemesi mümkün değil. ben bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum mesela. çok saçma çünkü her gün pilav yesem sıkılıyorum 40 yıl aynı insanla aynı yerde aynı şeyleri yaparsam kesin kendimi keserim en sonunda. eheh. ben bu yüzden evliliklerin 10 yılda bi yenilenmesi taraftarıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 heyecanlanmış ablası hor görme:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 burtonesk said: dunno said: dunno said: sesu said: dunno said: bi de...simdi bu iliski nasi surucek? o baska bi yerde ben baska. 2 gn oldu uzak yerlere doneli. 2 gundur mesajlar geldi ondan. ama uzakta uzaktan ilişki :S kolay gelsin bi de neden mesaj? aramak daa guzel diil mi ayri seirler ebet bu ne kardeş AHAUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 sesu said: heyecanlanmış ablası hor görme:P of çok yavaşım kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 gittigi yere kadar gitsin bence ama. zaten sıkılıcam demiyim. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ginaly said: burtonesk said: dunno said: dunno said: sesu said: dunno said: bi de...simdi bu iliski nasi surucek? o baska bi yerde ben baska. 2 gn oldu uzak yerlere doneli. 2 gundur mesajlar geldi ondan. ama uzakta uzaktan ilişki :S kolay gelsin bi de neden mesaj? aramak daa guzel diil mi ayri seirler ebet bu ne kardeş AHAUH OBAA PİRAMİT GELİYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Ramazan davulcusu + Yağmur sesi + sonbahar şarkısı ÇOK ACAYİP DEĞİŞİK OLDUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bombi said: eheh. ben bu yüzden evliliklerin 10 yılda bi yenilenmesi taraftarıyım :D bu beni yanına almamı istediğim gerçeğini değiştirmiyor. evcil hayvan olarak falan da olur. fındık fıstık olarak da olur. maksat türkiyeden kaçmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 gel yavrum gel, kapımız açık! ama bak ordaki hatunlar pek sağlıklı olmuyor 4 kişiden birinde STD var, bunları da belirtiyim :D hani caydırıcı faktörler gibi olmasın ama.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yannislikla oldu o evet. burtoneskhth muhtesem bi dikkatle anında yakaladı hatayı. keskin gozler, pırıl pırıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 üstteki mesajdan alıntı yaptı. ban pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 -kapımı çaldı +kimmiş -misafir +alsana içeri -aldım hemde arka kapıdan. aydemir akbaş aklıma geldide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bombi said: gel yavrum gel, kapımız açık! ama bak ordaki hatunlar pek sağlıklı olmuyor 4 kişiden birinde STD var, bunları da belirtiyim :D hani caydırıcı faktörler gibi olmasın ama.. :D benim karıyla kızla işim olmaz. yanlış anlaşılmasın tabiki olur da başka emellerim var onlar ancak araç olabilir benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 böbrek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 fede said: üstteki mesajdan alıntı yaptı. ban pls t('-'t) daha balonum patlayalı 2 saat oldu, azcık acemiyiz, anlayış plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 dunno said: yannislikla oldu o evet. burtoneskhth muhtesem bi dikkatle anında yakaladı hatayı. keskin gozler, pırıl pırıl saol ccim yeni gözlük aldım da onun faydasını gördüm. camları da pırıl pırıl mis gibin^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mumu said: Bombi said: gel yavrum gel, kapımız açık! ama bak ordaki hatunlar pek sağlıklı olmuyor 4 kişiden birinde STD var, bunları da belirtiyim :D hani caydırıcı faktörler gibi olmasın ama.. :D benim karıyla kızla işim olmaz. yanlış anlaşılmasın tabiki olur da başka emellerim var onlar ancak araç olabilir benim için !! siz erkekler niye hep böyle korkunç şeyler söylersinizki :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Siz erkekler . . . Kadınlar . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ne demisler korkunc annamadm. cocuk kızlar hayatımın esas amaci diil demis sadece. nesi korknc bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bombi said: !! siz erkekler niye hep böyle korkunç şeyler söylersinizki :X biz erkekleri bilmem de söyleme amacım farklıydı benim orda aslında yanlış anlamışsınız beni BAYAN dunno said: ne demisler korkunc annamadm. cocuk kızlar hayatımın esas amaci diil demis sadece. nesi korknc bunun doğru anlayanı da varmış. teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 araç demiş daha ne desin! ben çıkıp patide "erkeklerle işim yok benim için anca bi araç olabilirler!" desem, linç edilirim sanırım :D haha denemek için açmak lazım böyle bi topik ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 sapıtmayalım topaği uyari gelcek bak : o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 arac amac benzetmesi hep yapılan biseydir. seni bi otobusle fln ozdeslestirmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar