Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vistrix,Kylikki,Yakhmar tank set.

Vulcan_Lionheart

Öne çıkan mesajlar

Guardianlar icin uygun olan crafted setler icin basliktaki bosslarda kullanilmak uzere arastirma yaptim

vistrix icin unyielding-crushing invul gemli full crafted set..
kylikki icin dense-piercing invul&cold res gemli mixed crafted set(piercing invul yogunlukta)..

bu setuplar dogrumudur..? vistrixi kestik ama baya bi kasti.. bende crushing set yoktu mesela healerler resmen yirtindilar heal edecez diye ama sonunda yatti..

ps:vistrix yattiginda uzerimde steelspirit set vardi kemer ve bacaklik haric..
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
Darksun said:
Bence muhtemelen bu hafta (ertelemezlerse yine) gelecek olan patch'i bekle çünkü gem'ler nerflenecek, çok berbat hale gelirlerse harcadığın zaman ve paraya deymez.

nerflenmesi de lazım artık yani.

şimdi ustam nerflensin nerflenmeside değişen ne olacak onu anlamıyorum 8,6 dan 1,5 e düşse ne değişecekki..pvp de gene aynı şey sonuçta tüm gemler nerfleneceği için...gene bişey deiğimmeyecek...olan raidlerde olacak...bana göre asıl raidlerde çok zorlanacağız...o zmaan yandık işte bu pvp setimidir nedir bir gelsede görsek şu setleri...
Sosyal ağlarda paylaş

odiflame said:
eraybaba yapma şimdi.adam full plate setinin her slotuna polearm hasarı arttırıcı gem takmış, bu setler 6 parca benim bildiğim 18 eder.hepsi de işliyorsa über bir pole arm hasarı veriyor.böyle bir tankı indirmek imkansız gibi bir şey.

:))abim bende bu hileyi bilenlerdenim benimde ful platem var ve tüm gemler one handed edge demage 8,6 veriyor:))2 koyuyorum adam yerde onu anlatmaya çalışıyorum gemler neflenecek ama 8,6 mesela 1,5 düşecek e bu diğer kullanıcılar içinde geçerli olmayacakmi adamın uzeri gene iyi vuracak onu demeye celışıyorum adamlar zamaında setlerini yaptı artık o hile neflendi...tek gemle full setler yapamıyorsun...
Sosyal ağlarda paylaş

eraybaba said:
odiflame said:
eraybaba yapma şimdi.adam full plate setinin her slotuna polearm hasarı arttırıcı gem takmış, bu setler 6 parca benim bildiğim 18 eder.hepsi de işliyorsa über bir pole arm hasarı veriyor.böyle bir tankı indirmek imkansız gibi bir şey.

:))abim bende bu hileyi bilenlerdenim benimde ful platem var ve tüm gemler one handed edge demage 8,6 veriyor:))2 koyuyorum adam yerde onu anlatmaya çalışıyorum gemler neflenecek ama 8,6 mesela 1,5 düşecek e bu diğer kullanıcılar içinde geçerli olmayacakmi adamın uzeri gene iyi vuracak onu demeye celışıyorum adamlar zamaında setlerini yaptı artık o hile neflendi...tek gemle full setler yapamıyorsun...

artık tek vuruşta adam alamıcan aşağıya işte. şu an bana guardian bi vuruyor 4k damage yiyiorm ne oldu diyemeden yatıyorum. epiclerden daha iyi yani, daha iyi değil kat be kat iyi, bu saçma işte. yoksa dediğin mantıkla bişey değişmicek gibi geliyor ama çok şey değişicek.
Sosyal ağlarda paylaş

Vistrix den once Klylikki crypt'den tanki donatirsaniz rahat edersiniz.
Vistrix da taktik,
en az 2 tank olmali, main tankin olmesi durumunda 1 tank daha olmasi cok iyi olur. Bu yuzden 3 tank tavsiye ederim. Casterlarda dragon bane olmali en az 8 kiside, bunlar debufflari ve stunu siliyor. Her 40 saniyemiydi debuff ve stun atiyor. Birisi zamani gelince uyaricak. Dark templer Minion/Pet summonlayacak aggroyu ve debuff'u stun sirasinda pet alacak uzerine.
Sosyal ağlarda paylaş

hunty said:
Vistrix den once Klylikki crypt'den tanki donatirsaniz rahat edersiniz.
Vistrix da taktik,
en az 2 tank olmali, main tankin olmesi durumunda 1 tank daha olmasi cok iyi olur. Bu yuzden 3 tank tavsiye ederim. Casterlarda dragon bane olmali en az 8 kiside, bunlar debufflari ve stunu siliyor. Her 40 saniyemiydi debuff ve stun atiyor. Birisi zamani gelince uyaricak. Dark templer Minion/Pet summonlayacak aggroyu ve debuff'u stun sirasinda pet alacak uzerine.

ustam dediklerin cok güzel ama bu cogunluk bir türlü sağlanmıyorki..gene yabancılar bu konuda iyiler ama sen de gördün daha indiremediler...her iki champıda..ama cok zevkli...akşam oğlum anlatıyor baya iyi vakit geçirmiş..gerçi biizm guardiana bişey düşmemiş ama olsun..puan kapmışız..dkp almışız..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...