Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows u güzelleştircek programlar

Atoyo

Öne çıkan mesajlar

Windows xp yi güzelleştiren arayüzünü güzel yapan programlar arıyorum.Vistamizer'ı biliyorum.Onun haricinde böyle bilgisayarı zorlamicak, bi hoş ahenklik verebilcek yada windows'umun herhangi bir bölümünü değiştirmeye yarayan program varsa söylerseniz sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

vista pack 6 ve 7 denedim sanırsam kaldırırken her seferinde bir sorun çıktı ya klasörler düzelmedi ya açılışta hata falan verdi.. Geri yükleme yapabilecek bir kaçış yerin olsun üzülme sonra.

bunun haricinde energy blue ve royale noir gibi xp temaları var hiç kasmaz sadece renk alternatifidir.

sonuçta ne kadar tema denediysem hep sıkıldım ve klasiğe döndüm. uzun süreli kullanılabilecek tema yok bulursanız bana da söyleyin + repleyeyim
Sosyal ağlarda paylaş

Mac havası istersen FlyakiteOSX öneririm. Diğer sayılan araçlara göre çok daha sadece ve hızlıdır.

Ama şunu unutma bu programlar sevgili gibidir.

En başta heyecan ve kurcalama isteği yoğundur. 2-3 gün sonra alışkanlıklar sıradanlaşır. 1 hafta sonra da dediklerini yapmaz, yavaşlar vs. sonra hayatından çıkarırsın.

Ona göre xd
Sosyal ağlarda paylaş

oper said:
vista transformation pack. araştır kurarken de dikkat et.

Abi bi startup 7 dakkamı sürer ya.Sildim direk vista transformation pack'i.Suanda windows 98 style kullanıyorum kral ya.Illallah dedirtti.Kalsın ya : ) teşekkürler herkeze, bu topiğe zaman ayırdıkları için.Birde askerden yeni geldiğim için maymun iştahlığım var.Yani "madem istemiyordun niye topik açıyorsun" demeyinde sonra : ) bu aralar üzerimde böyle bişey var.Ne yaparsam yapayim 2 dakka sonra felaket bayıcı geliyor.

toggie said:
windows'unu bilmem de sen güzellesmisin baya belli.

Nerden cıktı şimdi bu? : )) bana mı idi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...