Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 2006da yayınlanmış bir film şuan yarısına kadar izledim.. skinhead ve faşizimin bir arada bu kadar güzel anlatılcagı aklıma gelmezdi.. şimdilik ilk izlenimlerim bunlar kesinlikle izleyin bir çokta ödül almış sanırsam afişte yazıyor bişeyler tam araştırmadım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 10 üzerinden 10 verdiğim filmlerden bir tanesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 evet tavsiye edilesi bi film..savaş sırasında gençlerin ne yöne çekersen gelir psikolojilerini,ırkçılığı ve faşizmi gayet güzel harmanlıyo..ayrıca shaun u oynayan çocuğun (ismini hatırlamıyırum:S) annesi filmden bir yıl önce ölmüş..film de bu çocuğun annesine adanmış.. mutlaka izleyin,izletin ha ayrıca film her izlenişinde ayrı bir şey katar 8şahsen 4 defa izledim) ve müzikleri de bi o kadar dinlenesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bu film hangi dönemim filmi ya 83te ne oldu :S filmin sonundaki sahneler ne savaşında :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 falkland savaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 muhteşem bi film kesinlikle izlenmeli. 10 üzerinden 10 çok saçma olur da 10 üzerinden 8.5 alır rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar