aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 disi cekiyor arkadas, sen nerenle okuyosun peki yazilari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 anaaaağ pardon ya, diş ağrısından ne okuduğumuzu anlayamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ehehe, geciktirme hemen disciye git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 capul said: Odinn said: Biraz topic hijack olacak arkadaşlar, dün dişçiye 20 yaş için gittim ve bana kesmeden alınabileceğini, yeterince uzun olduklarını söyledi (4ününde), acı ve zorluk seviyesi nasıldır? Hiç dişçiyle işim olmamıştı :D Normal çekim ise korkacak birşey yok.Düzgün anestezi yapılırsa çekimde ve takip eden 2-3 saatte ağrı namına hiçbirşey olmaz, sonra da bir ağrı kesici atarsın olur biter.. Tabii komplikasyon görülme olasılığı var ama onları düşünürsen de hayat yaşanmaz be..git çektir.. Bu arada herkes hasta açısından olaya bakarken 1 kişi bile hekimine empati yapmamış kınıyorum sizi.. En son yirmilik çektiğimde 2 gün sızlamıştı sağ ön kolum,sabah akşam bengaya bulamak zorunda kaldım,neise.. saygılar.. Teşekkürler bilgi için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 çektir gitsin bu kadar zorladığına değmez 32 dişim olcak benim banane fln tarzı bir yaklaşıma gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lo-noise Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 İki yaz önce çektirdim ben alttaki 20'likleri.. Hafif yanlamasına çıkıp kendisinden bir önceki azı dişinin içini kısmen oydukları için de (ki hiç ağrı sızı hissetmemiştim. Çektirmeden bir hafta öncesine kadar tabi!) 20'liklerin yanında bi de kanal tedavisiyle uğraştım. Doktorum, 20'liğin yanındaki azı dişine bişe olması diye epey uğraştı. Bu esnadan kanırtmaya çalıştığı 20'liklerden biri kırıldı. Hoppalaaa! derken, 2 saatlik bi mücadele sonunda pes etti diş. Operasyonun ardından yüzüm 2x şişmişti. Hatırlamak bile istemiyorum! Buz torbalarıyla uyumuştum! Üst tarafta da çıktılar şimdi. İşin kötüsü, sanırım onlar da problem yaratacak. Doktor "üst taraftakilerin sinir kökü olmaz, pat diye çekilir onlar sıkıntı vermeden" demişti. Çok nadir olarak üsttekiler de inatçı olabiliyomuş. Ben o inatçılardan iki tanesini daha barındırıyorum ağzımda! Dişçileri sevmiyorum! =( Pufff! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar