Asgard Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 arkadaslar your freedomla oyuna girebilen varmı? wowda çok güzel işliyodu bu program belirleyemedigim sebeplerden dolayı oyunda cok lag var.300 ms ile oynuyorum 3 sn de 1 700-800 e cıkıyor sanırım sadece bende var bu olay neyse ip ile ilgili birseyler yapılabilrmi+yourfreedom sorusu:) ha bide baska bi topicte arkadaslar 85 li ip lag yapmıyo demislerdide sabahtan beri modeme reset atıyorum hala 78
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ahah yeni farkettim internet bölümünde,normaldede pek farklı sayılmaz bende şu yourfreedom olay olsa tadından yenmez ama biraz arastırdım pek göremedim nette
Qui Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Giriyorum. Kısa süre sonra çöküyor. Anlamadım neden :
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bugun butun oyunlarda oyle,dışarı çıkın hava güzel:D
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 villa questlerini yapayım bari:) üşüyorum zten hasta oldum dışarısıda soğuk gibi:)
Öne çıkan mesajlar