di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Selam, Bi 10 dakikadir kurcaliyorum aof sitesini harc bedeli, kayit tarihi (normal ogretim ile ayni heralde, o 1-8 eylul) ve kaydi nasil yapacagimla ilgili herhangi birsey bulamadim. Bilgisi olanlar nasil yapacagimi soylerlerse pek bahtiyar oluciim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 para yatıracaksın o kadar. birde belki büroya dekontu falan götürmen gerekebilir ama kayıt yenilerken para yatırmak yeterli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Ahanda buldum http://www.anadolu.edu.tr/aos/sss/sss.aspx#1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bi dk bu ikinci universite hedesın de de mi boyle.hani kasımdaydı kafam karıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bende kayıt yaptırcam ya unutmam işalalh 22 eylül kazımam lazım kafama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 irin said: bi dk bu ikinci universite hedesın de de mi boyle.hani kasımdaydı kafam karıstı http://www.anadolu.edu.tr/aos/sss/sss.aspx#5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 kayıt değilde topici bulmuşken sorayım acilen, kayıt sildirmek için harç borçlarını ödemenizi isterler mi açıköğretimde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 geçmişten kalan borçsa isterler sanırım da harcı yatırmadan kayıt nasıl yaptırdın ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Program: İkinci Üniversite Başvuru Tarihi: 27 Ekim 2008 00:00 - 21 Kasım 2008 17:00 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2008 - 17 Kasım 2008 (mesai saatleri) Mazeretli Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2008 - 21 Kasım 2008 (mesai saatleri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar