Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Ubiquity, aslında add-on olmaktan fazlası. Zira webi kullanma alışkanlıklarınızı değiştirebilecek kadar iddialı diyebilirim. Ben yeni tanıştım ve çok beğendim. Şu anda yolun başında; versiyon 0.1.1. Temelde internet üzerinde yaptığımız işlemleri basitleştiren ve sayfa sayfa dolaşmadan, web servislerini kullanarak farklı ortamlardan bilgi alışverişi yapabilmemizi sağlayan bir araç ubiquity. Lafı fazla uzatmadan tanıtım videosunu göstereyim. Zira o herşeyi anlatıyor: http://vimeo.com/1561578?pg=embed&sec=1561578 mozilla wiki sayfası: https://wiki.mozilla.org/Labs/Ubiquity bu da ubiquity'den haberdar olduğum fazlamesai makalesi: http://www.fazlamesai.net/index.php?a=article&sid=5075 kullanmanızı tavsiye ederim ^^ tecrübelerinizi de paylaşabilirsiniz, zira ben de yeniyim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bayağı güzelmiş.. iki gün önce ofiste bundan bahsediyorduk biz de.. gerçi bu bizim bahsettiğimizin sadece web'e uyarlanmış hali. bilgi sadece webde birbirinden ayrı değil, dijital ortam komple böyle. biraz düşününce normalde ne kadar verimsiz çalıştığımızı farkediyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 İngilizce bilmeyenler için birisi özet geçebilir mi? Kıt İngilizcem ile anladığım kadarıyla, webdeki tüm olanaklardan interaktif bir şekilde yaralanmayı falan sağlıyor ama içeriğini falan anlayabilmiş değilim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Çok başarılı bişey. Geleceği olan birşey ayrıca. Oturup birileri pati hızlı msg yada direk pm özelliği falan yazabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 paticike mesaj atmanın bir handikapı var. bu da yapılacak işin kusursuz olmasını engelliyor maalesef. ama öm mantıklı. bu arada kesinlikle katılıyorum. geleceği olan bir yaklaşım. belki bu proje ile devam etmez ama bu fikir başka projelere de yol gösterecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 kullanıcıya rahatlık verme konusunda şirketler giderek iyileşiyorlar. seneler önce url alias çıktığından beri adreslere gitmek için çatur çutur klavye parçalamaktan kurtulduk, aynı şey mouse gestures için de geçerli. ama bu limitin üstünde bir hareket olmuş. devamı -bu şekilde olmasa- bile gelecektir. ancak sanırım şu an için olabilecek en mantıklı hali bunu ses ile entegre hale getirmeleri olabilir, tabii gelişimini tamamen tamamladıktan sonra. hızlı ve verimli. mozilla labs çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar