Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektro Davul kaydı - The Trooper

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

öylede,ozamanda sırf adamın caldıgına göre calman lazım,yani kendi kaydınla mixlemen için adamın çaldığı tempo ile senin çaldığın tempo aynı olcak,trafik aynı olcak vs. Eğer adamın çaldığına göre çalcaksan,bide adam sessiz bi ortamda sadece gitar partisini çalmışsa olabilir öyle bişey :)
Sosyal ağlarda paylaş

EagleEye said:
ya zaten pratik yapmak için falan kullanırsın yoksa piyasadaki bi şarkıyı amatör olarak kaydetmenin ne anlamı varki :)

Aslında faydalı bi olay,yani üzerine çalmak pratik açısından faydalı dediğin gibi.Ama parçayı full baştan sona kaydedersende,bi nevi kayıt olayları ile fazlaca haşır neşir olup o konuda da kendini geliştirebilirsin.Üretebilmek,üretmeye başlamak için kopyalamak lazım bazı şeyleri geliştirebilmek için,netekim kopyalayıp(yani bi parçanın tamamen aynısını yapmaya çalışmak kopyalamaktan kastım),orjinali ile kıyaslamak hangi konuda,nerede eksik olduğunu anlamak için en iyi yol bence.

Netekim bi parçanın solosonu çıkarmak,yada bi parçanın gitar partisyonlarınıda çıkarmak bi nevi kopyalamak.Kopyalamaktan kastım bu :)

ps: aquila o nedir abi peki ya,gece gece öldüm :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...