fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Zeki Demirkubuzun 2001 yapımı filmi. Serdar Orçin, Zeynep Tokuş, Engin Günaydın oynuyor. Yaşamın boş olduğunu düşünen ve hiçbirşeye aldırmayan adamın öyküsü. mükemmel bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Süper filmdir, bayılmadan izlemeyi başarabilirseniz. Bide bir sahne filmden komik :p watch?v=iAR9pHXaQrg&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Zeki Demirkubuzdan hic hazzetmem ama su videoya yorum yapicam dikkat ederseniz Engin Gunaydin oynuyor, kimse bu adamin bu yanini bilmiyor. Engin Gunaydin diince, avrupa yakasinda ki karakteri geliyor, ve diger oynadigi ciddi rolleri bilen yok. Adam cok iyi oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ben beğendim ama çokda güzel diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bu hafta kafayı bozunca 2. demirkubuz filmini izledim. gece de uyumamıştım. film de iyi çarptı beynim döndü. filmin içinde gittim gittin geldim bi yerlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar