irin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Dert bende derman sende Aşk bende ferman sende Öldüren güldüren Her gün ağlatan kalp sende Mevsimler gelip geçse de Aşk beni benden etse de Dünyada hayat bitse de Yine ölümsüz aşk bende İstemem ayrılık boynumu büksün İstemem aşkıma leke sürülsün Ben rüyamda bile yalnız seni sevdim İstemem baharda yaprak dökülsün Aşkın alevse hasretin bir kor Senin yokluğunu kalbime sor Dünya seninle gelmiş gibiyim Sensiz yaşamayı düşünmek çok zor Sev demem sevme demem Sen de benim gibi sev diyemem Ömrümün neşesini seninle buldum kaybedemem Nerelerdeydin sevgilim Seni kader mi sakladı Yıllardır beklenen huzur Şimdi beni kucakladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bana rakı getir kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=sDES9X3LlHw çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 acılmıo bende bunlar flash palyerda sorun var dio al işte bu da dert, @alatariel yettim anam*servis eder* kavunu da kesiyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ben alnına dert yazılan kader mahkumuyumm huleeeyn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 gece gece işiniz mi yoh la? neyse benimde yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 gece gece efkar bastın bana irin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bende birşeyler basmak istiyorum sana fede yani efkar falan yazık günah olm ramazan ramazan. gel sana biraz neşe mutluluk ve dünya barışı basalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 oruç tutacam ya acı çekiyorum no pain no gain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 no oruç no sevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Hatta no oçun no moderatör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 şurup gibiyim şurup turp gibiyim turp turp ben ateş sen barut hmmmm öptüm seni şap şup şap şup şap şup ha şap ha şup şaka değil işte şurup krizlere girme beni unutup grup olalım grup ben hudut sen haydut gizli gizli gelme her derde deva şifası şifa çok çektim cefa vitamini havuz ben küfte sen tuz aahh buz gibiyim buz buz ohhhh muz gibiyim muz muz çikita muz çikita muz çikta çikta çikta çik çik çik çikita çikita muz fidanı muz sensiz kalbim buz buz hiçbirşey isteme benden ahhh yoksa bu aşk tuz buz ohhh yoksa bu aşk göz göz dudak dudak ten ten daha fazla diretme üstüme fazla gelme inan ilacın benim ahh ok gibiyim ok ok ohh yok gibiyim yok yok çikita muz çikita muz çikta çikta çikta çik çik çiki ta çikita muz aktın yüreğime yüreğindeki yerime yürek değil seninki ne? geldim yoktun daha ne daha fazla üzersen ahhh değil aşkım değil sen rica minnet kiminle gelsen ne yapsan faydasız değil aşkımı tırnağımı vermem ben ohh tırnağımı vermem ben çikita muz çikita muz çikta çikta çikta çik çik çiki ta çikita muz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 aha garbıca post atıldı. one burda burto burda, başka kim var olm muhabbet dönmüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 CV FYGBCVBNĞPOLRTKY9IU6JI998I52RSDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 nikini görünce, geçen gün monitörün önünden bi karartı geçti, yavaş ama. sivri galiba diyerekten havada yakalama hareketi yaptım tek elle. ama biliyom yakalayamam sağ elimi hiç kullanmıyom çünkü. eli mouse a götürürken parmaklarım arasında bişi hissettim, o da ne. hayvanı sakatlamışım. kan yok yamuk yumuk hareket ediyo. gidip elimi suya tuttum, aktı hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 10 dk sonra işe gidicem.Sahurdan sonra uyumam daha ramazanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 necisin böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 burto ne ettin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Araba yapıyorum. Etrafta gördüğün "Fiat Fiorino,Citroén Nemo,Peugeot Bipper" ın çamurluğu benim elimden geçiyo ilk.Gerçi benden önce pres dekiler alıyo eline de 2. benden geçiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Hade ben kaçtım yoksa servis kaçıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bireysel çalıştım ben, arkadaşın çalışması benimkinden bağımsız değerlendirilsin lütfen. ben irin'e yardımcı olmaya çalıştım. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 0ne said: Gerçi benden önce pres dekiler alıyo eline de 2. benden geçiyo. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 maste onu şidi burda bi kaç bilmiş arkadaş o parça pres den çıkmıyomu nasıl ilk sen alıyosun diye söylenicek diye ek bilgi olması için yazdım.Yalnış anlamaya çekmek istiyosan da çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar