sys64738 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Giovanni said: Nihat Hatipoğlu Evet, çok güzel konuşuyor, belkide son zamanlarda tv ye çıkıpta dini düzgünce anlatıp sevdirmeyi başaran tek insan hatta belki değil tek. sizde, dinci gibi takılıp saman altından su yürütüp ülkeyi yiyenleri, onları örtpas eden tvleri, kalp gözleri, bilmem kaçıncı boyutları gördükce dinden soğuyosanız bu adamı dinleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Nihat Hatipoğlu'na +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 herkese hayırlı ramazanlar.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 dun mercımek corbsı yapıcam dıe urastım ettım sora ocakta unuttum meretı :() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar