Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 katil olucagım anacım katıl yok yaa mutfak ya ona dar yada bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 onun cozumu yok llamacim annem mutfaktaysa tahta kasik kafama iner aninda kovalanirim. " sen yine mi ayak altindasin harharhar!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 şimdi efem anne yılların mutfak robotudur bi nevi.. sen sadece yapıcağın yemeğe odaklanırken o arkasında bıraktığı blaşığından tut yemeğin yanına yapıcağı diğer bi yemeği bile düşünmektedir. senin işin yemeği yapmakla biticekken,anne yemekten sonrasını düşünmektedir..daha sofrayı toplıcaktır,bulaşıkları ayarlıcaktır,ordan bi ses ona ''anneeeeeeee kahvem nerde!!''diycektir,ama yine de onun eli ayağına karışmıcaktır,yılların verdiği ustalıkla hepsini halledicektir.. yani diyeceğim şu ki llamacım mutfağın hakimi annedir,kaptan O dur dümeni kimseye devretmek istemez..gözünün dümende olduğunu anlarsa miçoluk bile hayal olur..ha bide bi ipte 2 cambaz oynamaz .. tencere dibin kara seninki ebnden kara!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 huzur division of labor'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 görev paylaşımı falan hikaye eline bıcagı aldıgın anda başlıyor sorun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 aman diyim llama bıçak mıçak,şeytan doldurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Annelerin işine karışılmaz.Arada bi git salata falan yap da gerisine karışma,en azından o mutfaktayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 anneye bağlı bence çok zevkli oluyor benimkiyle yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 yemek olmadı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Fly said: anneye bağlı bence çok zevkli oluyor benimkiyle yaparken Orası öyle tabi.Yemek değil de pasta(özellikle mozaik pastası) ve kek yardımında kız kardeşimden daha çok yardım ederim anneme.Börekler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 annam her yemeği yapar ama yumurtalı ürünler olunca gel sen yap der. ben yaparım süper olmuş der benden fazla yer. özellikle un süt yumurta karışımıyla yaptığım sabah kahvaltısında imba giden deli saçması krepimin arasındaki kaymak ve bal karışımı donutu yener. DONUT YEMEYİN, YILLARDIR TULUMBAYI DONUT DİYE DAYAMIŞLAR donut yiyenin dötü kocaman olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 senin ööle demene gerek yok, yeteri kadar yiyince kocaman oluyo zaten kendiliğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 anneyle aynı mutfakta yemek yapılmaz, en azından benim gibi modern dünya mutfağının yükselen değeri ile geleneksel türk mutfağının fanatik temsilcisi aynı yerde duramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 evde biri sana yemek yapıyorken en güzelinden niçin kendine iş çıkarıyorsun diye sormazlar mı adama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Annem de ben de dışardan yemek isteme taraftarıyız :P saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bende bazen deneysel çalışmalarım için mutfağa girerim sıkıldıkça, aynı sorun bende de var. bak o öle olmaz, bak onu böle yap, çok tuz attın az at, hebele yapma hödölö yap. kafayı yedirtiyo insana. lan zaten ben deniyorum bişiler işte orda dimi karışma bi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar