Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 : ))) ilk başlarda bu film yüzünden zerre hoşuma gittmiyordu ama son zamanlarda ula dedim tam eğlencelik bişey şimdi kullanıyorum her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ama çok güzel filmdir valla.. tabii şener şen'in neşeli günler'deki ziya karakteri de süperdir. http://www.youtube.com/watch?v=-zK-oRdE_Ds adın ziya vecihi olsaymış yaşayan bir yeşilçam efsanesi olabilirmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 kaldıramazdım onu artık intihar edebilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 daha kötüsü de olabilirdi ama.. izzet mahmut falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ORÇUN: (Tür.) Er. - Ardıllar, halefler. ... [1] Kimin halefisin Orçun(Command & Conquer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 OĞUZ: (Tür.) Er. 1. Mübarek, saf ve iyi yaratılışlı. 2. Genç, sağlam, güçlü. 3. Anlayışı kıt, bön. 4. Köylü. Tosun. 5. Türk efsanelerinde geçen büyük bir kahraman. Büyük bir Türk boyu. 4 hadi neyse de 3 ne lan. daayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 FATİH: (Ar.) Er. 1. Fetheden, açan. 2. Bir ülkeyi, şehri veya kaleyi zapteden kimse. 3. Hüküm veren ... yargılayan dassaaa, senden önce vecihi fotosunu arkadaş yetiştirmiştim ben. 2. baskı oldu seninki :D. ama vecihi kalbimizde yaşıyor. (yani şenerşen değil tabi, vecihi karakteri. uçağı öyle kullanan biri fazla yaşamaz tahminimce) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 su an degerlı kımseyım,erkek olsam sağlam dayanıklı olacakmısım,bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Batuhan (Tür.) Er. - Altınordu devletinin kurucusu (1204-1255). Cengiz Han'ın torunu. ... Teşekkürler orta 2 tarih hocası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 yanlış bilgiler veriyor.. said: taylan: (Tür.) 1. İnce, kibar, güzel, boylu boslu kimse. 2. Çok yağmur yağdığı halde işlenebilir top... aslında şöle olması lazım idi: esmer, ukala ve yavşak.. ben demiyorum bunu! bir diğer sözlük diyor. ben sadece gördüklerimden onaylıyorum.. not:taylan ben değilim tabii. hatta globalde bile bu genelleme işe yarıyor said: asagidaki diyalog msn'de yasanmistir: x tamamen alakasiz kanadali bir insan, y de ben. x says: my friend taylan came on and i wanted to talk to him y says: is he from turkey ? x says: yea why y says: is he tanned and kind of cocky ? x says: yea thats the one i think he smokes to y says: seriously ? x says: yea y says: :) eh artik bu kadar da olur mu ya... akabinde kanadali kisiyi taylan'i tanimadigima inandirmak 10 dk. surdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar