Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 : ))) ilk başlarda bu film yüzünden zerre hoşuma gittmiyordu ama son zamanlarda ula dedim tam eğlencelik bişey şimdi kullanıyorum her yerde
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ama çok güzel filmdir valla.. tabii şener şen'in neşeli günler'deki ziya karakteri de süperdir. http://www.youtube.com/watch?v=-zK-oRdE_Ds adın ziya vecihi olsaymış yaşayan bir yeşilçam efsanesi olabilirmişsin
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 kaldıramazdım onu artık intihar edebilirdim
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 daha kötüsü de olabilirdi ama.. izzet mahmut falan..
veyr10 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ORÇUN: (Tür.) Er. - Ardıllar, halefler. ... [1] Kimin halefisin Orçun(Command & Conquer)
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 OĞUZ: (Tür.) Er. 1. Mübarek, saf ve iyi yaratılışlı. 2. Genç, sağlam, güçlü. 3. Anlayışı kıt, bön. 4. Köylü. Tosun. 5. Türk efsanelerinde geçen büyük bir kahraman. Büyük bir Türk boyu. 4 hadi neyse de 3 ne lan. daayt
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 FATİH: (Ar.) Er. 1. Fetheden, açan. 2. Bir ülkeyi, şehri veya kaleyi zapteden kimse. 3. Hüküm veren ... yargılayan dassaaa, senden önce vecihi fotosunu arkadaş yetiştirmiştim ben. 2. baskı oldu seninki :D. ama vecihi kalbimizde yaşıyor. (yani şenerşen değil tabi, vecihi karakteri. uçağı öyle kullanan biri fazla yaşamaz tahminimce)
irin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 su an degerlı kımseyım,erkek olsam sağlam dayanıklı olacakmısım,bu ne be
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Batuhan (Tür.) Er. - Altınordu devletinin kurucusu (1204-1255). Cengiz Han'ın torunu. ... Teşekkürler orta 2 tarih hocası.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 yanlış bilgiler veriyor.. said: taylan: (Tür.) 1. İnce, kibar, güzel, boylu boslu kimse. 2. Çok yağmur yağdığı halde işlenebilir top... aslında şöle olması lazım idi: esmer, ukala ve yavşak.. ben demiyorum bunu! bir diğer sözlük diyor. ben sadece gördüklerimden onaylıyorum.. not:taylan ben değilim tabii. hatta globalde bile bu genelleme işe yarıyor said: asagidaki diyalog msn'de yasanmistir: x tamamen alakasiz kanadali bir insan, y de ben. x says: my friend taylan came on and i wanted to talk to him y says: is he from turkey ? x says: yea why y says: is he tanned and kind of cocky ? x says: yea thats the one i think he smokes to y says: seriously ? x says: yea y says: :) eh artik bu kadar da olur mu ya... akabinde kanadali kisiyi taylan'i tanimadigima inandirmak 10 dk. surdu.
Öne çıkan mesajlar