Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 yeni albümden 2 parça söylemiş harbiye konserinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 nakaratı güzel olmuş çok baba söylemiş ğellerimde kaaağn yüüzümden akğaar. . . ikinci videodaki şarkı da fena değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Bazılarımız youtube izleyemiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ilkini dumankulubu.com dan izleyebilirsin bu da ikinci bunu beğendim. /watch?v=tq03aG0x7zs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Düzgün anlaşılmıyo ya :( Ne zaman çıkacakmış ki albüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Eylül Ekim gibi çıkar yine herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bi bas ı anlıyorum başka bişey oyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Kimseyi beklemedim Kimseden istemedim Hiç kimseye soramazdım O beni bağlar Ben yine durmam Yar bana düşmanmı Anlamadan geçilmesin Başka yöne çekilmesin Derdi yok sanılmasın O beni bağlar Ben yine durmam Yar bana düşmanmı Derdini söyler Hiç bana gülmez Yar bana düşmanmı Terkedip ...... Öyle bir adım atarsın Yeniden gelirsin oyuna Anlarsın. sözleri böyleymiş herhalde ikinci şarkının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 he sonunda yeni bişeyler çıkartıyorlar yani. adamlar 3 albüm çıkartıp üstüne best of yaptılar ya yok böyle bişi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 duman hala müzik yapmayı bırakmadı mı ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 yapsınlar işte ne güzel müzik yapiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bence çok kalitesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 baya kaliteli bence ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 yav said: he sonunda yeni bişeyler çıkartıyorlar yani. adamlar 3 albüm çıkartıp üstüne best of yaptılar ya yok böyle bişi :p best of'u onlar çıkarmadı ki? yani nr1'le anlaşmalarını iptal edince grup, kayıt şirketi misilleme yaptı best of'la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 3-5 tane güzel şarkıları var da herifleri sevmiyorum iticiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hala duman dinleyen mi varmış? waş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 duman iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 duman iyidir dinlenir her daim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Lethious said: yav said: he sonunda yeni bişeyler çıkartıyorlar yani. adamlar 3 albüm çıkartıp üstüne best of yaptılar ya yok böyle bişi :p best of'u onlar çıkarmadı ki? yani nr1'le anlaşmalarını iptal edince grup, kayıt şirketi misilleme yaptı best of'la. bilmiyodum fazla araştırmadım ama sonuçta dışardan görünen bu. best of'un kapağında kocaman duman yazıyor, nr1 yazmıyor ki =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 yapsın adamlar durmasınlar. ne zaman çıkıcakmış ki yeni albüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 abi yapmayın duman hep dinlenir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 aboooooow pati nolmuş la kaç kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Duman gibisi varmıdır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar