Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harici HDD tavsiyesi

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

PC mi satacagımdan kelli icindekileri hızlı bir sekilde bir yere aktarmam gerek-CDye yazmaya kalksam anca seneye biter-alacagım HDDyi daha sonra da depo olarak kullanacam cunku laptopta gozle gorulur bir yavaslama oldu HDD dolmaya basladıgından.onerilerinizi bekliyorum.

not:laptopta e-sata yok.PC de vardır belki :P
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 500 gblik Western Digital marka almıştım. 450 gb sini doldurduktan sonra durup dururken bozuldu aldıktan 2 ay sora. 450 gb lik film-müzik-oyun uçtu gitti. Sonra bi tane daha aynından aldım hiç problemim olmadı. Bu dolunca da Philips aldım ama Philipslerin tasarımı çok kötü. Plastikten kısımları kokuyo baya bi ilk aldıında. Wester Digitaller sade kitap gibi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Azure_Knight said:
ben seagate almayı düsünüyorum 1 tb

nette baktım biraz iyi gibi duruyo özellikleri filan ama genede bilinmez alıp kullanmadan heralde

bak ben aldım
http://www.hergunucuz.com/
bu siteyi takip et evde ödeme seçeneği ile kargo dahil toplam 238yetaleye aldım memnunum ama esatada sorun çıkarıyormuş
bende esatada pc bazen görüo bazen görmüyor bir enteresan ama esata ile işim olmaz dersen firewire ve usb de sorunsuz çalışıyor
biraz fazla ısınıyor dediler ama bence o kadar da abartı bir ısınması yok şekli fln da güzel 1tb 240 ytl ucuz kanımca
Sosyal ağlarda paylaş

Seagate kullananları bizzat gördüm, hiç bi sorun çıkmamıştı şimdiye kadar.

WD'ye de güveniyodum, bi sürü müşterimizde var (hem de servera bağlı direkt çoğu) ve tek sorun win2003 serverda saçmalayabilmesi, ki o da USB 1.1 olduğu için oluyo.) Ama bu kadar yakınmayı da es geçemiyorum, bi olayı var WDlerin. O yüzden direkt tavsiye edemiyorum WD'yi artık. Seagate güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

seagate yine bi görüyo bi görmüyo iyi.
bende 500 gb wd home edition var,esatadan bağlıyorum.Esatadan görmesi için illa bilgisayarı yeniden başlatmam gerek ve bu çok gıcık bi durum(önceden böyle degildi,format attım pc'ye bu hale geldi).Usb ve fireware dan bi problemi yok,ama ben artık sogudum böyle olunca.Takınca çat diye görmeyecekse esatadan neeediyim öyle hdd'yi.
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:
seagate yine bi görüyo bi görmüyo iyi.
bende 500 gb wd home edition var,esatadan bağlıyorum.Esatadan görmesi için illa bilgisayarı yeniden başlatmam gerek ve bu çok gıcık bi durum(önceden böyle degildi,format attım pc'ye bu hale geldi).Usb ve fireware dan bi problemi yok,ama ben artık sogudum böyle olunca.Takınca çat diye görmeyecekse esatadan neeediyim öyle hdd'yi.

yalnız bu xpnin veya vistanın -ne kullanıyosan artık- saçmalığı olabilir, hotfix araştır bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_hand,araştırdım hiç bişey bulamadım.Hotfix falan,önceden böyle degildi,format attım bi bilgisayara bu hale geldi,neden anlamadım.WD'nin support sayfasında da aynısını diyo,yeniden başlatmanız gerek esatadan görmesi icin hede hödö yazıyo.Araştırdım baya ama bişey bulamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:
Mr_hand,araştırdım hiç bişey bulamadım.Hotfix falan,önceden böyle degildi,format attım bi bilgisayara bu hale geldi,neden anlamadım.WD'nin support sayfasında da aynısını diyo,yeniden başlatmanız gerek esatadan görmesi icin hede hödö yazıyo.Araştırdım baya ama bişey bulamadım.

işte onu diyorum, formattan önce bi update falan yüklüdür, formattan sora yüklü olmayınca çuvallıyodur. Veya tam tersi, formattan sora yaptığın bi update yüzünden saçmalıyodur.(micros~1 sık yapar böle salaklıkları)
Sosyal ağlarda paylaş

3 sınıf var harici hddlerde;
1-A sınıfı
seagate,wd vs
2-ekonomik A sınıfı
philips vs
3-B sınıfı
maxtor vs

A sınıfı aletler gerçekten güzel,ekonomik sınıfta olanlarında ısınma,kalitesiz kutu gibi şeyler olabiliyor,
B sınıfına inmeyin,ucuz etin yahnisi olayı.

ayrıca A sınıfı ürünlerde pek sorun çıkmıyor düşürmezseniz,nadiren Raw sorunu görebilirsiniz,o da şansınıza artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...