pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 PC mi satacagımdan kelli icindekileri hızlı bir sekilde bir yere aktarmam gerek-CDye yazmaya kalksam anca seneye biter-alacagım HDDyi daha sonra da depo olarak kullanacam cunku laptopta gozle gorulur bir yavaslama oldu HDD dolmaya basladıgından.onerilerinizi bekliyorum. not:laptopta e-sata yok.PC de vardır belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Ben 500 gblik Western Digital marka almıştım. 450 gb sini doldurduktan sonra durup dururken bozuldu aldıktan 2 ay sora. 450 gb lik film-müzik-oyun uçtu gitti. Sonra bi tane daha aynından aldım hiç problemim olmadı. Bu dolunca da Philips aldım ama Philipslerin tasarımı çok kötü. Plastikten kısımları kokuyo baya bi ilk aldıında. Wester Digitaller sade kitap gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 WD almada ne alırsan al.500gb wd var bende de,gecikmeli yazma hatasından,esatadan bağlayınca görmesi için illa bilgisayarı yeniden başlatma mevzusuna kadar salak sulak bidünya mevzusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ben seagate almayı düsünüyorum 1 tb nette baktım biraz iyi gibi duruyo özellikleri filan ama genede bilinmez alıp kullanmadan heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Seagate 250gb lık olanı var bende gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Azure_Knight said: ben seagate almayı düsünüyorum 1 tb nette baktım biraz iyi gibi duruyo özellikleri filan ama genede bilinmez alıp kullanmadan heralde bak ben aldım http://www.hergunucuz.com/ bu siteyi takip et evde ödeme seçeneği ile kargo dahil toplam 238yetaleye aldım memnunum ama esatada sorun çıkarıyormuş bende esatada pc bazen görüo bazen görmüyor bir enteresan ama esata ile işim olmaz dersen firewire ve usb de sorunsuz çalışıyor biraz fazla ısınıyor dediler ama bence o kadar da abartı bir ısınması yok şekli fln da güzel 1tb 240 ytl ucuz kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Seagate kullananları bizzat gördüm, hiç bi sorun çıkmamıştı şimdiye kadar. WD'ye de güveniyodum, bi sürü müşterimizde var (hem de servera bağlı direkt çoğu) ve tek sorun win2003 serverda saçmalayabilmesi, ki o da USB 1.1 olduğu için oluyo.) Ama bu kadar yakınmayı da es geçemiyorum, bi olayı var WDlerin. O yüzden direkt tavsiye edemiyorum WD'yi artık. Seagate güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 WD den agzı yanmıs anlasılan baya bi kisinin..DH deki yorumlarda pek ic acıcı degil.250 gb philips alcam buyuk ihtimal.onbellek 8mb gerci ama cok da yavas degildir heralde.bir de direk usb olsa ne guzel olurdu ama adaptor fln bi suru kablo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 seagate yine bi görüyo bi görmüyo iyi. bende 500 gb wd home edition var,esatadan bağlıyorum.Esatadan görmesi için illa bilgisayarı yeniden başlatmam gerek ve bu çok gıcık bi durum(önceden böyle degildi,format attım pc'ye bu hale geldi).Usb ve fireware dan bi problemi yok,ama ben artık sogudum böyle olunca.Takınca çat diye görmeyecekse esatadan neeediyim öyle hdd'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Seagate 320 gb lik kullanıyorum 1 yıldır fln hiçbi sorun yok, bi de 500 GB Lacie aldım ucuz diye, onda da sorun yok gerçi onu içinden film fln izlemiosam kapatıyorum biraz gürültülü eksi yönü olarak. Seagate öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Korax said: seagate yine bi görüyo bi görmüyo iyi. bende 500 gb wd home edition var,esatadan bağlıyorum.Esatadan görmesi için illa bilgisayarı yeniden başlatmam gerek ve bu çok gıcık bi durum(önceden böyle degildi,format attım pc'ye bu hale geldi).Usb ve fireware dan bi problemi yok,ama ben artık sogudum böyle olunca.Takınca çat diye görmeyecekse esatadan neeediyim öyle hdd'yi. yalnız bu xpnin veya vistanın -ne kullanıyosan artık- saçmalığı olabilir, hotfix araştır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 western digital my book 500gb cok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mr_hand,araştırdım hiç bişey bulamadım.Hotfix falan,önceden böyle degildi,format attım bi bilgisayara bu hale geldi,neden anlamadım.WD'nin support sayfasında da aynısını diyo,yeniden başlatmanız gerek esatadan görmesi icin hede hödö yazıyo.Araştırdım baya ama bişey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 160 GB lik XS kullanıyorum hiç bir hata yaşamadım 6 aydır banamısın demiyor ben çok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Korax said: Mr_hand,araştırdım hiç bişey bulamadım.Hotfix falan,önceden böyle degildi,format attım bi bilgisayara bu hale geldi,neden anlamadım.WD'nin support sayfasında da aynısını diyo,yeniden başlatmanız gerek esatadan görmesi icin hede hödö yazıyo.Araştırdım baya ama bişey bulamadım. işte onu diyorum, formattan önce bi update falan yüklüdür, formattan sora yüklü olmayınca çuvallıyodur. Veya tam tersi, formattan sora yaptığın bi update yüzünden saçmalıyodur.(micros~1 sık yapar böle salaklıkları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 hmm nasıl arasakki hotfix falan buna esata fix falan diyemi baksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Zegna said: western digital my book 500gb cok memnunum bunu alacaktım ben de, tatil donusune bırakmıstım. simdi lazım oldu alıyorum yarın buyuk ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 500gb alınır mı yav 1tb lar çıkmışken :S ne kadar ki 500lükleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 aslında harici hdd olayında en güzel çözüm ethernet destekli olanlar. bazılarında torrent bile indirilebiliyo kendi başına. hem öyle bağlandı böyle bağlanmadı derdi de yok. mis gibi. Gbit ethernet de kuruluysa on numara zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 aldım valla bahsettigim aleti. cok guzel, dolduruyorum su anda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 3 sınıf var harici hddlerde; 1-A sınıfı seagate,wd vs 2-ekonomik A sınıfı philips vs 3-B sınıfı maxtor vs A sınıfı aletler gerçekten güzel,ekonomik sınıfta olanlarında ısınma,kalitesiz kutu gibi şeyler olabiliyor, B sınıfına inmeyin,ucuz etin yahnisi olayı. ayrıca A sınıfı ürünlerde pek sorun çıkmıyor düşürmezseniz,nadiren Raw sorunu görebilirsiniz,o da şansınıza artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 simpletech adli bisey var bende, 1-2 senedir var galiba, pek kullanmiyorum ama bi sorunu da olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bu lacie nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 250 GB Seagate aldım,ilk aldıımda bi sıkıntısı oldu ayıplı mal'dı değiştirdiler hemen (exa'dan aldım) 2.sinde allaha şükür tık yok.ama 250 gb alma yetmio :d film siliyorum artık ağlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 saolun tavsiyeler icin..250gb zaten cogu firmanın stoklarında yok.buyuk ihtimalle 320gb WD alacam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar