Darksun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Zapo sağlam bir görüntü verdi, umarım öyle devam eder, Delgado penaltıda kafayı vurduktan sonra gol sevincine erken başlayıp koşmaya başladı direkten dönünce dumur oldu en çok ona güldüm. Genelde rahat bir maç oldu, konya zorlamadı, fahri'nin kişisel nefretide bize yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ntv özeti veriyor ntvspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 daha iyi oynayabilirdik, bobonun pozisyonu penaltı değildi. fahrinin kırmızısı es geçildi. skor tatmin edici sadece. gerçekci olmak gerekirse antalya maçının 2. yarısı ile uzaktan yakından alakamız yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ligde her maç max tempo oynayamaz bir takım. ben konya maçı başlamadan 3 gol bekliyorum demişim de acaba 7 gün içerisinde 3. maçını oynadığını bu adamların hesaba katmış mıyım? 7 günde üç maç oynadık ve 3ünü de kazandık. bu hem takıma moral hem gelecek haftalar için büyük bi umuttur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Neyse 2 hafta lideriz =P hevesimizi alalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 seyir zevki çok yüksek bir maç olmadı ama skora yansısaydı pozisoynlar daha hızlı oynanabilirdi tempo açısından. neyse ki fahri birazcık şartları yumuşattı ve ardından agresifleşen konyasporlu futbolcular maçı verdiler. ayrıca konyaspordaki adı e ile başlayan eleman, unuttum adını birden keltoş fln, iyi oyuncu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Delgadoyu izlemek ne kadar buyuk zevk.Gerardın boyle 2 metre yukseklıkten verdıgı sert paslarından birini verdi.Mest oldum. Zapo alayına gider bu ligin. Serdar Özkan cok calışıyor cok yararlı. cisse el freni gibi ama duzelir daha. Bizim takım iyi.Dengeli.Liderinide buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 o pas gerçekten inanılmazdı. 40 metreye falan attı o pası hem tam ayağa hem de gitmesi gereken yükseklikten ve tam gereken hızla. delgado çok iyi futbolcu demiş miydim daha önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 maelstrom said: seyir zevki çok yüksek bir maç olmadı ama skora yansısaydı pozisoynlar daha hızlı oynanabilirdi tempo açısından. neyse ki fahri birazcık şartları yumuşattı ve ardından agresifleşen konyasporlu futbolcular maçı verdiler. ayrıca konyaspordaki adı e ile başlayan eleman, unuttum adını birden keltoş fln, iyi oyuncu aslında. erdaldan bahsediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 o değilde fahri zidane gibi haha çalımlar hareketler filan :D bu arada penaltıda jeferson delgodaya efsane asist yaptı nasıl kaçırdı anlamak mümkün değil. serdar özkan'da solda oynuyamıyor. yani evet opu alıyor hızla geçiyor rakiplerinide sol ayağı olmadığı için o topu ortalıyamıyor yani yapamıyor, yapamazda bu hali ile çünkü adam solak değil :/ edit: zapo cidden sağlam gibi durruyor, her topu kesti. selçuk derelide formunun zirvesinde yani hiç bişey kaybetmemiş formundan. o değilde biri şu hakeme avantaj kuralını öğretirse cidden sevinicem. kaç atak kesti sayamadım yani yuh artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bjk götürür ligi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Muhtemelen Delgado ve Bobo'nun Avrupa'ya gitmeden önceki son 1-2 sezonunu izliyoruz Beşiktaş'ta... Zapo mükemmel bir defans oyncusu , sahaya çok hakim , hiçbir topu boşa kullanmıyor , el hareketleri ve konuşmaları ile defans ve ortasahayı yönetiyor. Stattan bu daha iyi gözüküyor. İnanılmaz bir defans oyuncusu bence... 17 Dec 2007 suBzer0 said: geçtiğimiz 3 senedir türkiye'de bir alex gerçeği vardı. Önümüzdeki 4 senede Delgado gerçeğini izlicez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 alex devam ediyor zaten,delgadonun bir ekstrasını göremedik açıkçası holosko daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 S-H said: alex devam ediyor zaten,delgadonun bir ekstrasını göremedik açıkçası holosko daha iyi bence hm.. yorum yapamadım kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 alex farklı bişi, türk futbol severlerın uzun sure aklından cıkmayacak derecede iyi bir futbolcu. delgado ise yeni yeni bişiler göstermeye başladı. alex gibi olması için önünde uzun bir futbol yaşantısı var. ama her zaman demişimdir hagi tr de şu ana kadar en iyi oyuncu kurucudur. ondan daha iyisi gelmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar