Jericho Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 İcqya giremiyorum proxylerde artık baka baka bi hal oldum geberdim sabahtan akşama kadar 93189231491238913892 tane proxy denedim hiçbirisi olmadı öldüm artık kopyala yapıştır kopyala yapıştır ellerim nasır tuttu artk.. İcq dan ban yemiş olamam değil mi?_[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=70679[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 baggio kendi başlattıgım forumu biliyorum doğal olarak fakat şunu söyledim ben BAN diye bişey olabilr mi çünkü birisi öyle dedi 195 194 ile başlayanlara ban gelmiş diye[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 195.174, yani kablonet kusagi banlandigi icin proxy ile giriyoruz zaten. Denedigin proxyler fos sadece, sana ozel bir ban vs durumu yok.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Ayrica.. Kendi baslattigin forumu bilebilecegini bir derece tahmin edebiliyorum zaten, maksadim oradan devam etmeni istemekti, anlayana..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar