-Joker- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Merhaba; Sorunum rune book tan gate acınca gate e girince evet/hayır menusunde gate in gittigi yerin adının yazması. Bir iki arkadaşa sordum scp leri görmem lazim dedi nebula scp lerini kullanıyorum.gumpa yazınca gidecegin yerin koordinatları yazıyor. i dene dediler ama bunu yazıncada olmuyor.Bu işlemi hangi komutla gumpa yazdıra bilirim.[signature][hline]UO Turk Reloaded icq:55676059 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 nebula scplerinde yazıyor olması alzım ama biemiyorum hemen kurup bi bakayım yazıyormu diye yazması lazım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 evet arkadaşım nebula scplerinde yazıyor denedim sytan load erroe biraz benim cebelleşmeme neden oldu ama yazdığını gördüm bak tek tıklayınca yazmıyordur belki çünkü sytan load error engelliyor gate üzerinde mouse sol tuşa basık tut aşa yukarı yap yazdığını göreceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 bunu moongateye ekle on=@step src.tag.neree gump dada die gösterirsin Not: calısmaya bilir yapmadım ve Bence Sacma; insanlar girdikleri gatelerin nereye gittigini bilemez. hem action a zarar verir. hem oyundan bir parca koparır.[signature][hline]www.sindarin.gen.tr Online Oyun Merkezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Joker- Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Ama zaten gate e tek tıkladıgı zaman nereye gittigini ögreniyor bunu gumpa yansıtmanın bence hiç bir sakıncası yok.[signature][hline]UO Turk Reloaded icq:55676059 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: Tcpip, 06 Nisan 2004 17:29 tarihinde demiş ki: bunu moongateye ekle on=@step src.tag.neree gump dada die gösterirsin Not: calısmaya bilir yapmadım ve Bence Sacma; insanlar girdikleri gatelerin nereye gittigini bilemez. hem action a zarar verir. hem oyundan bir parca koparır. Sonrada serverda demonların ortasına gate açıpda hadi gir guilde alcam diyen ezikler doluşur :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Joker- Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Çalışmıyor bunu denedim ama olmadı.yardımcı olabilecek kimse yokmu acaba[signature][hline]UO Turk Reloaded icq:55676059 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 tcpip hakli, ardhath'da hakli. ancak ulkemizde role-play'den cok power-play olarak sadece "adam kesme tabanli" oynanan ultima online'in mantigini du$unursek, gate'in nereye gittigini kaldirirsak bayagi bir problem olu$ur diye du$unuyorum.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar