Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior Epic


Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Su an closed beta bitmis open bata baslayacak tam aradaki donem ama yine de basvurursanız cok kısa bir süre içinde kabul ediliyor ya da kabul edilen biri invite edebiliyor. Tek yapmanız gereken başvurup bana username inizi soylemek. Sizi invite ederim :)
Once uye olacaksınız sonra apply for beta diyeceksiniz goreceksiniz nerden oldugunu zaten kabul edildikten sonra play now a basip clienti indirebilirsiniz.
Saygılar

Goruntulerde bir Baldur's Gate havası yok mu :)

http://www.warriorepic.com/

SS :

Screenshotlar









Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben oyunu beğenmedim ya çok amatör geldi :/ tek bi adam falan mı yazmış bunu yoksa bildiğin firma mı?(tek derken bi programcı, bi de modelci işte)

ilk defa cb oynadım ondan da olabilir.

ayrıca sıkıldım resmen oyundan yani 5 kişi falan bir göreve girdik gidiyoruz, tek yaptığımız şey çıkan canavarları kesmek ve canavarlar da tekdüze ayrıca loot olarak eşya da çıkmıyor çok garip, ve bölüm sonu bossunu bekleyemeden quitledim bi oda geç 10 canavar öldür bi oda geç 10 canavar öldür..

şimdi biraz daha oynıcam bakalım, dediğim gibi 15 dk falan oynadım yanlış anladığım şeyler olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok be abi ne yaptin oyun gayet kaliteli geldi bana bizim Turkler boyle oyun yapsa olay olur herkes oynar.

Loot yerine para kazaniyorsun (topladigin gemler paraya donusuyor) sonra cesitli sekillerde o parayi harciyorsun.. degisik classlar var abilityler var bence gayet genis ve eglenceli bir oyun :) cok begendim sikca girip takilip cikiyorum hap gibi eglencelik :) karakter de gelisiyor bu arada.. Guild Wars'a benziyor sanirim sistemi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...