Zlaneth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Ahn'Qiraj Horde'da 6k verip, Sylvanas Alliance'da almak istiyorum. Herhangi bir önerisi olan yada yardımı olabilcek biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 paranla biraz mal alıp bir char migrate edicen artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 horde ally arasındakı %20 ah vergisini unutmayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Birde max 5k gold taşıyabiliyorsunuz. Edit:Typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 başka bir accountta lvl 11 char yapıosun. gidecek serverda daha pahalı olan itemları alıorsun. -300g limit war- fazla tasıyamazsın 20euro verip migrate ediosun. tanaris/bootybay den itemalrı teker teker ah ye 1coppera koyup kendi accountunda ki char ile satın alıyorsun. %20 kesinti yaşamıyorsun. Yanında 300g getir ki ah ye item koymak için gereken goldda sorun çekme. en son, kendi charın ile dandik bi itemı AH ye getirdiğin charda kaç gold kaldıysa o fiyata koyuyorsun. %20 kesinti olmuyor, ve 6k gold daha fazla oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Tam bu arada o itemleri o fiyata gören birisi hepsini alıyor, sen de monitöre kafa atıyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Aynen öyle 10 spellclothu 1 golda almistim COT a giderken şans eseri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 vt den konusarak, item ismini itemı koyar koymaz arattıgında, başka birinin bu itemı bulup sen buyout yapmadan alması imkansızdan da öte birşey. Bizzat kullandıgım yöntemdir. 100k golddan fazla malzeme geçirdim, henüz tek bir item dahi kaybetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ben bu olayı 2 acc acarak yapiyordum alt+tab la öbür acc ye gecim itemi alıyordum hemen bende bi sorun yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ben birinin malını böyle aldim ve kendi malımı kaptırdım.. aldığım mallar 5 stack ( pre tbc ) illus..dust 100x :D 5 stack greater eternal essence ( tanesi 5g idi o zaman ) bende 20 stack mana pot kaptırmıştım allychar a aktarırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Ben goldu Ahn'qiraj horde da vereyim, sonra da Sylvanas ally da alayım, migrate ile, trade ile hiç uğraşmayayım olma mı yaf :D? Bunu yapcak arkadaşa da helalinden 300g bırakırım, booty bay ah ye vericeemize arkadaşa yarasın :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 level 70'ler 10k gold tasıyor artık 5 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 abi uğraşılır mı yav yöntemi bile tam anlamadım kafam karıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yalnıs anlamada su sıra cok fazla whisper alıyorum lvl 1 mallarla girip bu serverda bimnen kac kg paramız var falan filan diye... bende billur geçiyorum sonra küfür edip onlarda ignoreluyo asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar