Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zalim oyunu bozan vs vs.


Madcat

Öne çıkan mesajlar

bizd herkes söylüo çakıcam bir tane birine:P[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Len şey deil mi bu
zalim oyun bozan....
çiki çiki çiki çiki sendenn... :P :)
duydukça sinirim bozuluyo,nerde aptal kız tayfası var kol kola bunu solüyolar :)[signature][hline]You know that it would be untrue
You know that I would be a liar
If I was to say to you
Girl, we couldn't get much higher

Come on baby, light my fire

Jim Morrison-The Doors
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fitness da hatunlar gün boyu bi bunu bide gülben ergeni çalıyo gına geldi artık (evet evet fitness a başladım hatta yazdım başka bi topiğe) Biz arkadaşla bunu ilk başta kadın söylüyo sanmıştık. Fena şarkı diil hani. Ama albümdeki diğer şarkılar pek bişeye benzemiyor[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bilkent ve başkent üni li örencilerin arabalarında sürekli vaziyette dinlenilen sinir bozmaya başlayan şarkı hehe[signature][hline]This holy reality, this holy experience.
Choosing to be here in...

This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in
This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion.

Playlist
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

türk kızlarının haline bakıp güleceene o kızları bu hale sokan, bööle parçalara baara baara eşlik etmeye mecbur bırakan türk erkeklerinin haline bak da gül bence, yakında bööle parçalar sööleyen kız kalmayacak sayenizde ortalıkta, hepsini androite dönüştürmenize az kaldı merak etme. güleriz aalanacak halimize die bi atasözü var, hatırlatırım.[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne bu gaz? hangi sarkidan bahsediyoruz? tabiri yerindeyse patlayan her sarki sizi patlatana kadar her yerde calar valla, her yerde boole bu, sonra bi bakarsin sevmediin sarkiya kulak aliskanligiyla eslik ediyosun, gayet doal[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bütün galaksi tapıyo şarkıya kusmam an meselesi hayır şarkıda kötü değil güzel ama herzaman olduğu gibi yurdum insanı sömürüyor bokunu çıkarıyor[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki:
Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum.
Yasasın Cin!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben ankaradayım gençler,dolayısıyla nişantaşına takılmam için ışınlanıo filan olmam lazım ve de henüz ankara'da heryerde çalındıına şahit olmadım. ayrıca bi şarkının akılda kalıcı bi melodisi ya da nakaratı varsa illaki takılıo insanın diline bunda kötü bişii yok, saçma sapan telefon melodileri bile dolaşmıo mu bazen dilimize. ben sadece yaklaşıma kızdım bir türk kızı olarak, biras oturup düşünürseniz o nakarattaki fasafiso kısımları geçin de gelipte bitanem olmaya ne hakkım var cümlesinin aslında ne kadar çok şey anlatabileceini söölüyorum, e tabi biras da duygusal olmak lazım bunun için, her dakka da adam dooranmaz ekran başında ;) aşık olup kazık yediinizde anlarsınız ancak ne demek istediimi. umarım olmaz ööle bişii tabi ama ben ne insanlar gördüm hayatta dinlemicei bi insanın şarkısıyla elinde bira kafası önde etraf görüp dalga geçmesin die sessiz sessiz bar köşelerinde aaladıını.[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adamda adam olsa bari.
Tip yok,doğru dürüst ses yok.
İlk dinlediğimde bi yerinde kadın sesi war sandım dedim kadın bu.
Peh'![signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun
sarkı yerine osursan bile biz izleriz.

MadcaTtt..
Ace.....

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adamın sesi böle detone olacakmış gibi geliyor kulağıma bi garip yani onun dışında başka biri yorumlarsa belki güzel olabilir.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...