Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 http://www.uefa.com/ml/images/logos/70x70/52682.gif http://www.uefa.com/ml/images/logos/70x70/52826.gif stad rus doluymuş,pek ingiliz yokmuş.maç 21.45'te hangi kanalda bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Glory glory Manchester United! Ahmet Çakar Zenit'i tutuyomuş, kötü adam! Hiç sevmem zaten! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Yalvarırım biri şu Fletcher'ı öldürsün ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Oha arshavin nasıl yedek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Oha Fletcher nasıl futbolcu olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Eh be yedik son dakkada. Ferguson uyumasın, resmen istemiyo adam kupayı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Zenit alır diyodum maçtan önce bakalım şimdilik beklediğim gibi gidiyo maç ama .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Kanat yok Manchester'da, Anderson da hiç yardım etmiyo ileri. Nani ve Fletcher bitiriyo atakları. Bi Tevez oynuyo bi de Evra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 fatih tekke oynasa 3 golü vardı ama şimdi 2 tane atıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 zenit ezsin iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Nedir bu Manchester düşmanlığı? Neden? :( İstemiyo zaten bizimkiler, resmen bizde çok var boşver diyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 kimse yazmamış, 45 te attı zenit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Kim bu adam ya Dani midir nedir? 30 milyonluk adam? Süper herif. Attı 2-0 oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 nileppezdel said: Nedir bu Manchester düşmanlığı? Neden? :( İstemiyo zaten bizimkiler, resmen bizde çok var boşver diyolar.. Liverpool fan sorry =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Goooooooollll O'Shea Geliyoruz! dsfsdf :D 2-1 Edit: Pardon ya Vidic atmıştı galiba. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 vidic attı ahah :D zenit yeme bi gol daha yüzümüzü güldür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 zenit inanılmaz bi gol kaçırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 karşılıklı güzel goller kaçırıyorlar ama zenit yönetiyor gibi gibi hoş ikinci yarının başlarını izleyemedim ama hobarey gol oldu derken elle müdahaleymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Ahaha Scholes elle süper bi gol attı ikinci sarıdan gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Geçmiş olsun Scholes'un ayıbı yüzünden Zenit hak etmişti. İsteyen, oynayan kazandı. Tebrikler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Yalnız O golü elle bile atmak zor iş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Evet adam süper attı elle 90'a. Sağlam voleybolcuymuş o boyla hem de sdfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 dedim ulan ne kafa vurdu.. sora bi baktım elmiş.. kafayla vurmak daha kolay onu be:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Ben atarken anladım elle attığını, Scholes'un kafası o kadar yüksekte olamaz, eli de savurdu zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 of ya 98 ytl kazanıcagım bılet sırf bu maç yuzunden yatmış.. allahım neden hep kötüler kazanıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar