JD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 offff off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 http://www.cdaccess.com/gifs/screen/pizzacon2.jpg hey gidi ne oynardım be edit : ama böyle müşteri kaçırmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ya bide o resimdeki pizzadan olsa gam yemicemde dondurulmuş pizza ya içinde 2 gr kaşar 3 dilim salam sosis sucuk var neyine 500 kalori çekio bu olay annamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 JD said: ya bide o resimdeki pizzadan olsa gam yemicemde dondurulmuş pizza ya içinde 2 gr kaşar 3 dilim salam sosis sucuk var neyine 500 kalori çekio bu olay annamadım kalori değerlerinin neye göre olduğuna bir bak istersen. 100 gr. da mı yoksa 1 pakette mi 500 kalori var? o dondurulmuşların tanesinin 100 gr. geleceğinden de şüphem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ya pakette 960 gr. yazıo 4 tane var içinde .kalori değerlerinde 100 gr.da 250 kalori olduğunu söylüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 JD said: yapmaya karar verdiğim diyetin ben içine ediyim ya off . bu yiyeceklere bu kadar kaloriyi kim yüklüo ya bulun getirin bana onu . bune yaw dondurulmuş pizzada malzememi varda tanesi 500 kalori oluyo oha be hayattan soğudum günde 1500 kaloriyi aşmıycam diye canım çıkıyo ya same here bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 eğer tanesi 500 kaloriyse o zaman malzemesi azdır da hamurdan geçirmiştir kaloriyi. en iyisi dr. oetker in kağıt inceliğindeki pizzalarını tercih etmen. :P bir de o ücretsiz vücut analizi yapılan yerlerden birinde vücut analizi yaptır, analizde BMI değerine bak. (bazal metabolizma) O değer kaç çıkarsa 200-250 kalori üstünde alabilirsin. (mesela 1500 ise 1700 kalorilik falan diyet yapabilirsin) bir de diyet yaparken şu geçiştirme olaylarını yapmayın sabah adam gibi kahvaltı yapın öğlen de yemeğinizi yiyin akşam da erken saatte yersiniz yemeğinizi. aralarda da biraz kuru meyve veya eti form falan atarsınız 1-2 tane. edit: demekki 240 kaloriymiş tanesi, endişelenecek birşey yok ama yine de çok sık yemeyelim böyle şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 la_bombonera said: bir de diyet yaparken şu geçiştirme olaylarını yapmayın sabah adam gibi kahvaltı yapın öğlen de yemeğinizi yiyin akşam da erken saatte yersiniz yemeğinizi. aralarda da biraz kuru meyve veya eti form falan atarsınız 1-2 tane. abi 1500 kalori yapmayacak şekilde günde 3 öğün yemek yicez ve zengin kahvaltı olacak bunun içinde ? ne yicen abi bu zengin kahvaltıda allah aşkına ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ...şimdi gidicem -canım çekti- şööle 3yumurta kırıp üzerine de bol domates püre dökücem. bi ekmekle sıyıra sıyıra yiyicem!! bi de çay atarım yanına hatta.. 65kg falanım max.. ohh yarasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 burn in hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 hmm şimdi ben 1500 kaloriyle devam ederim buralarda öle vücut analizini ücretsiz yapcak birini geçtim vücut analizi yapcak bi yer yoktur tahminimce . diyetisyenler falan da beni bayar o yüzden bulaşmam . sabah kavaltısında 2 yumurta biraz peynir 3-4 dilim kepek ekmeği 2 bardak çay yada 1 litre ice teayle hmm sanırım 600 700 lük bi kalori alırım . geriye kalan 800 900 ü akşama saklarım akşamda bi sebze yemeği yesem yanınada salata tamamdır işte ooh. aslında diyet dediğin kışın yapılır ya yazın ne çorba içilio ne sıcak bişey yenilio yani hani bi tabak çorba ve salata adamı şişirirde patlatır mesela bol suyla . ( şahsen beni öyle yapıo sdfsdf) güncelleme: ya şimdi sporada gidiyorum ama sanırım içki fln heryerimde kas olur bi göbeğimde kas olmaz diye tahmin ediyorum nasıl bi görüntü olurki sdfsdf göğüs kollar omuz kaslı göbek çıkık hmm birisi bi resim koysun böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 sdfsdfsdfsdfsdfsdf stress stress.. sıkıntı stress oldumu adma gidip dev bi domuz yese her öğünde bile kilo almaz. bol uykusuzluk,bol stress,bol sıkıntı ve kötü beslenme= kilo olmasa bile erken yaşta kalp krizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Masquerade said: abi 1500 kalori yapmayacak şekilde günde 3 öğün yemek yicez ve zengin kahvaltı olacak bunun içinde ? ne yicen abi bu zengin kahvaltıda allah aşkına ? 1500 kalori alt sınır bence. gerekirse sabah kahvaltını 1000 kalori yapar geri kalan öğünleri de 250 250 alırsın hiç önemli değil. ama önemli olan sabah peynirini zeytinini domatesini ya da olmadı nesfit ini light sütünü falan içmen. yani poğaça çay adamı doyurmaz diyete de yardımcı olmaz. ayrıca dediğim gibi obezler 1500 kaloriyle sınırlıdır normalde erkeklerde 2500 e kadar yolu var günlük kalori ihtiyacının. tabi michael phelps sen 4000 olabilir. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 JD said: sabah kavaltısında 2 yumurta biraz peynir 3-4 dilim kepek ekmeği 2 bardak çay yada 1 litre ice tea bu baya zengin oldu ffsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 oha be o zenginse ölelim aga :D ben sabahları eskiden 3 tost 2 yumurta 1 litrede normal kola içerdim be :D bide orda fazla kalori yok ciddi yumurta 60 kalori x 2 = 120 ice tea litresi = 290 kepek dilim ekmeği 60 x 3 ten = 180 peynir de ne biliyim ne kadar olursa 100 kalori de onada ne etti topla gel 690 kalori etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 wall of text döşeyebilirim istersen yardımcı olabilecek dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ice tea de şeker var. light ice tea için doğal yollardan meyvelerle tatlandırılmıştır, diyetisyenler de tavsiye eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bekliyoruz Fly. ayrıca bu topic baya ciddi oldu, kişisele falan alalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Acayip aşığım ben ya, poffff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ya şimdi şu olayıda anlamadım ben kalori cetveline boğuldumda kuru makarnayla haşlanmış makarnanın farkı nedir ya kuru makarna kat kat kalorili niye öyle ? bizim yediğimiz haşlanmış dğeilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 http://www.herturlu.org/besinlerin-kalori-degerleri/ şu listeye bakarak bişiler ayarlayım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 JD said: ya şimdi şu olayıda anlamadım ben kalori cetveline boğuldumda kuru makarnayla haşlanmış makarnanın farkı nedir ya kuru makarna kat kat kalorili niye öyle ? bizim yediğimiz haşlanmış dğeilmi Bir 100 gr. kuru makarna al bir de 100 gr. haşlanmış makarna al. Hangisinde makarna miktarı daha fazla sence? 100 gr. kuru makarnayı haşladığın zaman çektiği suyla falan 200 gr. olur. Onu tekrar 100 gr. a getirmek için yarısını at dışarı. noldu? kalorisi yarıya düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Masquerade said: bekliyoruz Fly. ayrıca bu topic baya ciddi oldu, kişisele falan alalım :D harbi lan.. garbage diye geldiydik ama konu çok ağır olmuş.. şikayet edin/şikayet edicem! kişisele falan alın artıkın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 mercimek (kuru) 100 gr 314 1 dilim kepekli ekmek 28 gr 60 karpuz 100 gr 19 yoğurt (yağlı) 100 gr 95 beyaz peynir (yağlı) 100 gr 275 yumurta 1 adet 80 margarin 28 gr 204 ıspanak 100 gr 26 şurdan bişeyler çıkarmak lazım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 margarini at aga ordan. ton balık koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar