deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Airties RT211 marka modemim var, ayarlarında wireless etkin diyor, fakat üzerindeki WLAN ışığı modemi ilk açtığımda yandıktan sonra, modem port kontrolü yaparken (tek tek port ışıkları yanıyor, eğer porta birşey bağlıysa yanık kalıyor ışık) WLAN'e geldiğinde sıra ışık sönüyor ve wireless bağlantıyı kullanamıyorum sonuç olarak. Acaba donanımsal bir sorun mu var? (Format attım, ayarlarını kurcaladım vs.) Yoksa kendi çözebileceğim bir yöntemi var mıdır? Gidip modemi servise vermek ve haftalarca beklemek istemiyorum.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 modemi yeni aldıysan direkt değişim talep edebilmen gerekir, onun dışında bi firmware update yapmayı dene, sonra modemin loglarını incele burada paylaş.
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 sorun modeminde.ben aldığımda direk fişini taktım wireless bağlandı.
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Modemi 2 senedir kullanıyorum, yaz başında wireless sapıttı. Evde yalnız olduğumdan mutluydum, şimdi bizimkiler geldi başımın etini yiyorlar hallet diye. Yeni almadım yani. Sorun modemde ben de biliyorum ama yazılımsal olup olmadığını merak ediyorum. Ya da benim sürekli es geçtiğim bir ayarı mı vardır diye merak ediyorum.
Öne çıkan mesajlar