BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 doğrudur. ben hiç alamadım takımlarıma öyle efsane kaleciler :( asenjo'yu beleşe alıcaktım oyunda, istediğinden fazla para vermeme rağmen wigan'a gitti. ne diyim ki yani... 34 yaşındaki Leo Franco ile yola devam ediyorum. Asenjo'yu beleşe alsaydım zaten Leo Franco'yu satıp para kazanıcaktım ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 türk takımları için sinan bolat iyi bi teklif yaşlanana kadar volkan demirel zaten en iyisi türkiyede. bu arada los galacticosu kurdum st:david villa(raul) aml:robben (drenthe) amr: c.ronaldo(marquinhos) mc: kaka , sneijder (l.diarra) dmc: m.velesso(toulalan) dl: evra (marcelo) dr: ramos (torres) dc: martin demichellis,pepe (negrotalia,ivan marcano) gk:casillas(asenjo) fenerden sonra ilaç gibi geldi. guti,nistelroy,van der vart,gago,m diarra,saviola,garay,krivets,metzelder,dudek,cannavaro,salgado,heinze,hugain gitti sırf yolladığım adamlardan bi tanesini fenere almak için 12 takla atardım asdasd huntelaar ve drentheyide satmaya çalışıyorum şu an istediğim paralara satabilirsem matayı alacağım ama yine tam anlamıyla los galacticos olması için bir adama daya ihtiyacım olacak oda messi :D gelecek sezona kadar messiye yağ çekip gelecek sezon tüm budgetı ona harcamaya düşünüyorum o zaman robbenide satıp matayı yedeğe çekecem ve tam anlamıyla los galacticos! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorante Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Rewendor said: Lorante said: Nilmar'i hic almadım bilmiyorum ama benim tercihim Salvatore Foti,Artem Milevsky,Mario Gomez gibi oyuncular olurdu tek forvet icin Milevsky'nin özellikleri inanılmaz, resmen tanrısal. Ama adamda important matches ve consistency bayağı düşük o yüzden arada baya batırıyo. Diğer özelliklerin aksine maalesef bu özellikler de trainingle falan artmıyor, haliyle oyuncu için inanılmaz bi engel. Consistency ve Versatility artıyor gizli özelliklerden ama important matches ve digerleri dedigin gibi artmıyor(imp matches da cok düşük deilmiş bi bakim dedim fm genie'den 14 normal bi rakam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 akşam bi atletico madrid patlatayım bari simao en sevdiğim kanat fmde ki .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 milenevsky mi ne dediniz aldım 18m'e. patlarsa bozuşuruz dsalkdsa 5. sn de kırmızı kart gördü rakip adhsadsa edit 2: werder bremen offers Ozil'de iyiydi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 atleticoyu aldm başladm transferi kapadm marsilya geldi şl için 2 maç toplam 65 şut 40 isabetli 16 direk 2 gol marsilya 3 şut 3 isabetli 3 gol oyunu sildm . gerçekçiliğine yandığımının oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 fb de gs yi johnson'ın golü ile 1-0 yenmişti. o maçı hatırlarsan :) arada olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 16 direği vardı gsnin dmi o maçta :D maç başı en az 6-7 direğim var çok baydı ya her maç şans değil yani her maç var 6-7 direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 biz bi halı saha maçı yapmıştık ve karşı takım favori ötesiydi, tek kale oynadılar ve kaleci bendim o maç. saydım 12 top direkten döndü. yarısında benim dokunmamdan sonra gitmişti ama 12 direk 12 direktir... maçıda biz kazanmıştık... oluyor işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Yaf şu oyunu ilk kez oynuyorum yeni başladım tüm takım sakatlandı : ) çokmu ağır antreman uyguladım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 oyuna giriyorum ama history seçeneginde kalıyo top simgesi geçmiyo bi türlü varmı böyle bir sorunla karşılaşan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Ben karşılaştım . Kardeşlerim oyunu indirdiler dün . Onlarında başına geldi ama çözemedik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 çözebilirseniz öm at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Ahah bunlar kardeş :D . Post kasmayın çakallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 alamıyorum ulan messiyi pis şopar gelmiyor bir türlü barça matayı aldı 14 milyona,ayı gibi maaş fln veriyorlar lakin 14 milyom release clause'u koymuşlar kekolar onu alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 şimdiden uyarayım, mata çok sakatlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 şu matayı çok merak ettim ya.bir türlü alamadım oyunda city ile başlıycam baydı gs.birde cardozo haricinde önerebilceğiniz forvet varmı ya :S cardozo iyi ama çok yavaş ya kafa topları dışında gol atamıyor. scoutlarımı gönderdim brazilyaya umarım iyi bir forvet ve geleceği parlak oyuncular bulabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 mata'yı tr ye bi tek ben getirirdim, yaptım da :p haha mata uçuyor abi bi anda böyle, ışık hızına çıkıyor ama çok sakatlanıyor. Diego daha yararlı diyebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 cado said: şu matayı çok merak ettim ya.bir türlü alamadım oyunda city ile başlıycam baydı gs.birde cardozo haricinde önerebilceğiniz forvet varmı ya :S cardozo iyi ama çok yavaş ya kafa topları dışında gol atamıyor. scoutlarımı gönderdim brazilyaya umarım iyi bir forvet ve geleceği parlak oyuncular bulabilirler cardoza bombadır be. kafa atar freekick atar ve uzunşutla atar. Ama öyle milleti calımlayıp atamaz onuda atsa god olur zaten. avrupa gol kralı oldu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 mata 9.1.0 da konyaya bile gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 kıskanma lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Serie A' da Foggia ile 5 sezonumda Avrupa kupalarını zorluyordum. Ara transferde huysuz kalecimi satmak zorunda kaldım ancak yerine iyi bir kaleci aldım. Ama hıyar başkan defansın belkemiğini oluşturan DC' yi satınca takım resmen çözüldü bende kızıp istifa ettim. Paraya ihtiyacımız olsa anlayacağım. Şimdi 2. lige düşmüş borussia monchengladbach' ın başına geçtim. Takım baya karışmış oyuncular gitmek istiyor. Çok fazla maaş veriliyor. Uzun lafın kısası sezon sonunda borussia' da kıyım yaşanacak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 matayla ben sakatlık sorunu yaşamadım hiç bir kere sakatlandı 1 sezonda 5 günlüğüne hele arjen robbenden sonra lokum gibi geldi bilmiyorum yani bu arada en eğlencelisi öyle oynamak,5 sezonda çok kalmışsın gerçi ben şimdi yeni kariyer düşünüyorum işsiz başlıyıp avrupa devi bir takıma kadar gidip sonra milli takımalra geçip dünya kupasını almak hedefim de üşeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bu oyun türkçe desteklimi idi yoksa yamasımı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 internette o işe yarayan yamalar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar