3d0 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 9.0.3 patch ile fiyatlar oyuncu fiyatları düşürülmüş gibi geldi bana transferde zorlaşmış gene daha çok kiralama yönüne gidiyor takımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 helal valla ne diyim 3 tane penaltı verdi hakem anteple oynarken rakibe. hepsi de yandan orta geliyor hiç bi müdahele yok. son dakkada olanı volkan cıkardı 3 3 bitti maç. bu hakemlerle lig bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ya şuan girebiliyormusunuz oyuna ? benle birlikte bir arkadaşta da steam izin vermiyor kullanılabilir durumda değil şuan diyor da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 hoffe ile yeniden başladımda,obasi'yi 9 milyon euroya lyon'a satmıştım %20 sonraki satıştan pay ile, an itibariyle gelen haberle oyundaki ikinci sezonumun yarısında Obadi 42 milyon euroya Barcelona'ya transfer edilmiş.Hayvan gibi pay geldi tabii de :) işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 9.0.3ten sonra ne şikayet kaldı ne bişey.. ya millet 0.3 gelene kadar bıktı oyundan oynamayı bıraktı heves falan kalmayıp , ya da yumuldu oyundan çıkmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Ben de yeni başladım direk 9.0.3 ile. Önceden fm2008 de galatasaray ile 4-5 yıl ilerlemiştim, yabancı kısıtlamasından sıkıldığımdan dolayı şimdi Man city' yi aldım. 50 milyon transfer bütçesi yahu :D ::o . Alışmışım galatasaraydan, harcamaya kıyamıyorum :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 valla ben verdiğim 30 dolara yanıyorum hala. oynamadım ne zamandır canım da çekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 eralp patchden once 150 milyon civrındaydı o bütçe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Galatasarayda bi oyuncumu 10 milyona satmıştım da ne keyiflenmiştim ya :D . Boşuna kasmışım o kadar :) . Şampiyonlar ligine oynarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Buyse said: valla ben verdiğim 30 dolara yanıyorum hala. oynamadım ne zamandır canım da çekmiyor ben 80 tl verdim . İyi kazık yedim :D . 30 dolar uygun fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Bu ne abi peçli meçli ama bi maçta 4 adamım sakatlandı ya insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Milletin hevesi kaçtı galiba günlerdir bir şey yazan yok. :) Değişiklik olsun diye bu sefer İtalya serie c1' den Foggia ile başladım. İlk yıl play off larla serie b' ye çıktım. Yönetim sağolsun çok cömert 70k $ maaş 50k $ transfer parası ayırdı. Neyse bedava transferlerle kiralık oyunculurla bir takım kurdum. İlk yarı pek parlak değildi ama takım ikinci yarı form tuttu 6. bitirdik ve yine play off larda serie a' ya çıktık. Kasada 6.000.000 $ para var. Antreman sahasını yapacaklar, geriye kalandan ne kadarını transfere ayırırlar bilemiyorum ama çok zor bir sezon bekliyor. İşallah asansör takım olmayız. Bu arada Gana milli takımı boşaldı onun başına da geçtim ama pişman oldum. Kaleci yok ülkede, Kingston' ı oynatmak zorunda kalıyorum gerisini siz düşünün artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 valla 9.0.3 çıkana kadar o kadar soğudum ki oyundan , adamlar oyunu düzeltti ben daha yarım sezon oynamadım sonrasında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ghana'nın başına bende geçmiştim Cok komik bir takım ya. Orta sahanın ortasında öyle isimler var ki.. Heralde en iyi ön liberosu olan takım. Ama gel gör ki 1 tane kaleci yok doğru düzgün . Yani orta sahanın ortası hariç her bölgede yedeğin yok gibi birşey. Tam dünya kupasından önce Asamoah sakatlandı sonrada ilk maçta Ayew gitti Forvetsiz kaldım . Gruptan cıktım sonra elendim. Çöp adamlarla bitirmiştim dünya kupasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 işiniz gücünüz yok mu abi ghana ile oynuyosunuz :D ligi açık olmayan ülkenin milli takımına gidilmez , altın kural :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 bende verona ile oynarken takımı 2. lige çıkarınca gaza gelip kamerun'a teklif etmiştim kabul ettiler.kamerunda bir tek orta sahanın ortasından ibaret kanat filan yok ha bide forvette etoo var bütün golleri o atıyor tek forvet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 bende gaza gelip wiganla başladım,hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Gana ile dünya kupası gruplarından çıkamadım, bir tek Kosta Rika' yı yenebildim. Foggia'da ise 8 Milyon transfer 200 k maaş bütçesi verdiler. Yine beleş oyuncular kovalayacağım. Beni zor günler bekliyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Gana'da Jerry Akaminko'yu oynatıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 eğer forvetinizde headingi 15 ve üstü adam varsa, kornerleri şöyle ayarlayın kafacı elemanı challenge gk yapın kornerlerde, ortayı da 6 pasa açtırın. her sezon 25 30 korner golünüz var kafadan. 2008'deki ön direğe kestir pat vursun gol olsun taktiğiyle aynı hatta daha etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bu yeni patchle 3 sezon manisada oynadim, simdi de derby'yle oynuyorum ama cok ilginc olaylar oluyor. fight backler cok abarti ve evimde bile attacking oynayamiyorum suan derby'le. tabi bunda work permit dolayisiyla alamadigim bir suru oyuncunun da etkisi var. genel olarak oyuna bir haller gelmis gibi, pek bir dengesiz seyler oluyor. suan takim klasik kötü form donemine girdi sacma sacma maclar kaybediyorum. gerci multi oyunlardi bu ikiside 3 kisiydik oynarken. diger arkadaslar icin de bu durumlar gecerli acaba siz de bole bir sey yasadiniz mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 challenge gk'de cornerlerin yarisina faul calmiyor mu hakem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 kornerler 6yard box'a swing, en iyi uzun ve heading+jumping kombolu challenge gk, 2. en iyi near post flick on, 3. ve 4. attack near post ve stand on far post. bu korner taktiğiyle 3 maçta en az 1 gol gelir kornerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 efe futbol master olmuş. vay vay vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Silphatos said: kornerler 6yard box'a swing, en iyi uzun ve heading+jumping kombolu challenge gk, 2. en iyi near post flick on, 3. ve 4. attack near post ve stand on far post. bu korner taktiğiyle 3 maçta en az 1 gol gelir kornerden. aynı taktiği kullanıyorum tam olarak (=. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar