tunch Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 daha normal taktikler yapabilicez artık , daha istediğimiz gibi.. 9.0.2de 4-4-2 dışında adam akıllı sonuç alamıyodum , 4-5-1 im yine işe yaramaya başladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 9.2.0 ile chelsea 4 - 5 -1 oynayarak şampiyon oldum, yeni update ile bişey değişmedi. taktik yaparken yalnızca dizilişe göre karar vermemek lazım. oyunun belli formasyonlara gıcığı olduğunu da düşünmüyorum. elinizde 3 tane hızlı ve güçlü dc varsa 3 defans oynayın mesela. her maça da aynı taktikle çıkmayın rakibe göre taktik yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 şu saatten sonra fmye laf edenin kafasına vururum :) sadece sinir olduğum nokta , mart ayına kadar oyunu rayına oturtamamaları.. eskiden x.2.0da düzelirdi.. maç motoruyla fazla oynamasınlar artık , ne zaman oynamaya kalkasalar 1 senede anca düzeliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 framework 3.5 istiyor patch :D oynanmıyor olmadan pf D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 9.3.0 ile Galatasaray taktiğim bozuldu. Bir türlü toparlayamadım destek verirseniz sevinirim. 4-3-1-2 oynatıyorum genelde yada karşı takım ciddi güçlü ise 4-1-3-1-1 oynatıyorum. İlk 11'im -De Sanctis Arka 4lü: -Hakan Balta, Servet, Emre Güngör, Sabri Libero oynuyorsa: Mehmet Topal Orta 3 lü: Arda Turan(Bazen Kewell), Barış Özbek, Aydın Yılmaz AMC 1: Tabii ki Lincoln Forvet 2 li: Ümit, Yaser, Baros rotasyonu Team instructions olarak - Direct Passing - Quick Tempo - Push Up a hafif yakın defans çizgisi - Rare Time Wasting - Use Playmaker Lincoln var. Ne var ki bu taktikte gol bulamıyorum. Şimdi sizden destek bekliyorum pati ahalisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 azmo ne kdar garip değil mi , söylediğimiz çoğu sorun düzelmiş bu patchte , patch notlarında da var , ama senin eski oyunda olmuyordu :) 9.0.3ü önceden mi yükledin sen :D X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Dregoth said: 9.3.0 ile Galatasaray taktiğim bozuldu. Bir türlü toparlayamadım destek verirseniz sevinirim. 4-3-1-2 oynatıyorum genelde yada karşı takım ciddi güçlü ise 4-1-3-1-1 oynatıyorum. İlk 11'im -De Sanctis Arka 4lü: -Hakan Balta, Servet, Emre Güngör, Sabri Libero oynuyorsa: Mehmet Topal Orta 3 lü: Arda Turan(Bazen Kewell), Barış Özbek, Aydın Yılmaz AMC 1: Tabii ki Lincoln Forvet 2 li: Ümit, Yaser, Baros rotasyonu Team instructions olarak - Direct Passing - Quick Tempo - Push Up a hafif yakın defans çizgisi - Rare Time Wasting - Use Playmaker Lincoln var. Ne var ki bu taktikte gol bulamıyorum. Şimdi sizden destek bekliyorum pati ahalisi Arka sayfada en sona denk gelmiş post tunch ta buna alakasız mesaj yazınca kaybolmuş oldu. Bir daha postluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bence önce bi transfer yap hocam ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Transfer yapıyorum zaten oyun ilerledikçe amma velakin daha ilk taktikten bozulduğu için diyorum. Eskiden bu taktik tıkır tıkır iş yapıyorduda, bir fikir alırsam pek bir güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 sıkıntın ne taktikte? onu söylersen daha rahat yardımcı olur insanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Gol bulmakta çok zorlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 takıma ilerde basmalarını söyledim de adamlar deplasmanda bile atak futbolu oynayıp galip gelebiliyorlar :) Güzel oldu güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bende hala bu sakatlık sorunu dewam edio yeni patchi yuklememe ragmen. acayip sinir bozucu bişi ya. her sakatlanan 4 5 hafta yok. alex 5 hafta sakatlandı, deivid sakatlıktan cıktı ilk maçında 5 hafta sakatlandı, güiza 6 hafta, mehmet topuz 6 hafta, emerson 3 hafta sakatlandı. ve daha 7. hafta falan ligde. bayern le şampıyonlar ligi maçında 1 0 gerideym ve carlos kırmızı gordu. normal olarak deişiklikler yaptım dakka 80de selcuk, 82de güiza sakatlandı. 8 kişiyle bitirdim maçı. uyuz oldum cidden. edit: biraz once lugano antrenmanda sakatlandı. 2 ay :/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 eh bi tek sende oluyorsa , antrenman programında sorun var demektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 hmm olabilir onceki sayfaları pek okumadım. sadece bende mi oluo bilmiorm ama training e hiç dokunamdım oyunun başından beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 training hiç dokunmuyorum bende bir sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 traininge dokunun arkadaşlar neden dokunmuyorsunuz savunma adamıyla forvet adamı aynı şekilde çalışır mı? tabii oyun training sisteminin ne kadar saçma olduğunun da göstergesi tabii.. takım çalışması yaptıramıyoruz FMde. krostu , yan toptu... takım çalışması ile bireysel çalışmayı ayırmalı FM , bu sene 3d match engine geldi ,seneye de bi training revamp yapsınlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 eski olayı daha iyidi sanki traning'in,daha detaylı filandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 training hiç bir işe yaramıyor oyunda. azmo da anlatmıştı zamanında test edildiğini. hala inanmıyorsanız en iyi denilen training programını alın bir sezonu onunla geçirin, aynı oyunu bir de general training ile geçirin ve aradaki minnacık farkı gördükten sonra trainingden uzak durmaya başlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 mumu test edilen training değil , coachların yıldızları.. ayrıca yeni sistemde herkes 7 yıldız olmadığı için , iyi koçların farkının asıl şidi farkedileceğini düşünüyorum. ama ilk fmdeki haftalık takım pogramı yapılma olayı çok daha iyiydi , keşke geri dönülse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 trainingi cok buyutmeyin, arada cidden cok fark olmuyor generaldan. Nerf etmelerin sebebi de cogu insanin uzak durmasi. Ha ugrasmak isteyenler bir kac puanlik fark ettirebiliyor, ama genel resim cok uzak olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 tunch said: ayrıca yeni sistemde herkes 7 yıldız olmadığı için , iyi koçların farkının asıl şidi farkedileceğini düşünüyorum. yeni sistemde neye göre veriliyor yıldızlar? birde 2008'de buanonetto'ya strenght yüklüyordum işe yarıyordu az da olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 eskiden sadece "attack training" seviyesine göre veriliyordu , iu anda hardiness of training , motivation gibi özellikler de devreye girmiş durumda , daha önceden olması gerektiği gibi.. şu anda 7 yıldız alabilen koçlar , eski sistemde 20 yıldızlık falandır yani öyle söyliyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Bende şunu merak ediyorum. Bir koçun çalıştığı dalda 7 yıldız alması yeterlimi. Bi ona birde Genç oyuncularla çalışmasına bakıyorum. Adaptasyon, Disiplin,Dil vs... bunların bir önemi yokmu Koçlar için ? Mesela Shooting koçu alcaz herşeyi 1 diyelim Tekniği 20 ise Shooting'te 7 yıldız oluyor. Bu mudur en iyi koç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 o eskidendi işte masticore , şu anda öyle değil. dediğin diğer özellikler de etkiliyor yıldızı. veya şu anda 7 yıldız olanlar daha önce 15 yıldız falandı ama biz sadece 7ye kadar olanını görüyorduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar