Baalzebul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 evet çıktı. heyecanla indirilmesini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ya bu steam serverları ne kadar kötüdür ya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ya adamlar rapidshare.de ye upload ediyor .com'a koymuyorlar ya gelde cıldırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 şu aralar canım acayip fm çekti.2008 oynuyordum ama 2015 yılına gelince sıktı :P. 2009 u alcam ama 2008 de 7 ligle çok rahat oynayabiliyordum.2009 dada en azından 5-6 ligle rahat bi şekilde oynayabilirmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 oynarsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Patch nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 patchi bir aydir test ediyorum, bir suru sey degistiriliyor, sigames.com da vardi listesi, bi bakin isterseniz. program hatasindan cok mantik hatalara yuklenmisler, guzel olmus bence (mesela sakatliktan yeni donen adamin neden beni oynatmiyorsun isyani kalkmis ortadan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 3d motorunda ciddi değişiklikler mi var bana mı öyle geliyor,ilk oynadığımda bu kadar kaliteli gözükmemişti ve sürekli 2d oynamıştım da daha şimdiden 2 maç yaptım böyle daha iyi gözüküyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 sorun bende sanırım ama zevk alamıyorum oyunda ya. neden böyle anlamadım. belki de mmo oynamaktan yapay zeka zevk vermiyor artık ki zamanında deli gibi oynardım cm ilk çıktıgından beri. baydım bi sezon zor bitirdim fenerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ya şuan bana da zevk vermiyor nedense :) şu silinen save'imden sonra hiç oynayasım gelmiyor nedense FM,ne yapsam diye düşünmeye başladım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 bunu hiç almasaydım keşke şu mount blade i alsaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 turk ligi kotu bence. Oynamasi zevkli degil yani, yabanci oyuncu sorunu, oyuncularin gelmeme sorunu vs. Daha farkli liglerde farkli oyun tarzi deneyin oyun baydiysa. Beni de fm 2007 ve 2008 baymisti cunku fm 5 ten fm 2007 ye kadar sirf online oynardim... sonra conferance north takimiyla oynayinca hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 boroyu aldım ilk maçta kendi sahamda uyduruk takıma yenildim ayar oldum çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 maç motoru için "yaptık" dediklerini düzgün şekilde yapmışlarsa , fm 2009 gelmiş geçmiş en iyi rpg oyunu olmaya adaydır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 steam' in gözünü seveyim, hiç ses seda çıkarmadan ben evde yokken update'i yapmış bitirmiş load yapınca update ile başladım. maç motoru değişmiş gibi grafikleri. gittikçe güzelleşiyor 2 update sonra oyun inanılmaz olur böyle giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 daha update yapmazlar gibime geliyor.. malum şubat oldu , artık 2010 gelir update olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 2 update sonra 2010 çıkar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 orası da doğru marta geldik 6 ay 7 ay sonra 2010 çıkacak. neyse yeni oyundan umutlu olarak bekleyelim, steam'de aynı para olursa yine alırım oynadığım yegâne oyun fm yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 2010 yerine ben olsam football manager live a abanırım. o güzel bi proce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 nelerin değiştini yazan log gibi bir şey yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 offical forumlarda post var okuması 10 dakka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 İlk izlenimime göre maç motorunu baya derleyip toparlamışlar. Artık defans adamları toptan kaçmak yerine basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 yeni patchı yükledim,direk en son saveli oyuna devam et dedim hiç patchı değiştirmek ister misin filan diye sormadı ama loadlarken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 zaten otomatik olarak 9.3.0 la başlıyo son oyunu yüklediğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 eski patch'de 4-3-3'le harikalar yaratırken şimdi başarılı değilim taktiği değiştirmek lazım : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar