Reksa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 abi oyunda squad harmony i nasıl dengeleyebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 maçları kazanarak ve huzursuzluk çıkaran oyuncuları takımdan atarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 bir de çok fazla transfer yapmayarak , 11i fazla değiştirmiyerek.. gerçek gibi vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 fm08 oynarkende pc reset attı kendi kendine menejer olmamı istemiyo bazı güçler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 deplasmanda barcelonayı yendim 3-2 acayip gerçekçi oyun. victor valdes ilk golde guiza nın ayagına verdi topu. son golde de 89 da kornerden topu kendi kalesine aldı. guiza kazma gol atamıyor. semih çat çat döşüyor. güzel oyun. sevdim. değdi 30 dolarıma. bu arada 9.2 benim versiyon. daha yeni patchi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 aziz yıldırım yeni kontrat önerdi mutlu oldum yeminle. basın bi de göndercekler seni diyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 steam oto yüklüyor zaten çıkan patchleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 steam iyi de her oyuna girişte zırt pırt acılıo sıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 iyi de buyse, manager ve man management cok farkli seyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 o zaman neyi manange ettiğini yazsınlar kafalar karışmasın dimi manager diyince herşeyi manage ediyomuş gibi oluyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ilk sezonda zor şampiyon oldum delircem kendi sahamda zırt pırt berabere kalıp duruyorum. şimdi transfer yapmak lazım biraz. içerde dışarda barcelonayı yendim acayip biçimde o başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 90. dakika da gol yiyip duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 85 dakika sonrası özellikle sağ ve sol beklerini ileri çıkartma , mümkünse defansif orta sahanı da geri de tut. AI her maç istisnasız 4-2-4 e dönüyor maçı kazanmak için , tek çare bekleri hücuma çıkartmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 tayyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 iyimiş de bu ne alaka haha rtespor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ne olduğunu anlamadan dalga geçmeye çalışmak da bi garip :) bakın bakalım kasımpaşa stadının ismi ne? X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ben hiç dikkat etmemiştim. oyunda da hiç gözüme çarpmamıştı. ayrıca olsun rtespor klübüde güzel :D hem öylede sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ugur tütüneker chases Rıza ohsdkjmsadf komik geldi bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 abi kasımpaşanın stadının adı RTE onun içindir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 yinede komik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 how to succeed at fm 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bu ne abi steam servers too busy diyor oyuna girmiyor. internete baglı olmasa para verdiğimiz oyunu oynayamıyacaz mı biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 hm update yapıyor steam. patch cıktı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar