nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Newcastle sorry (:P) Man City asla oynamam zaten Utd taraftarıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ben bugüne kadarki oyunlarda creative freedomı ortanın altına indirmemiştim. çok fazla da vermemiştim , ortalarda dururdu. ama bu 0 creative freedom olayı beni eski günlere götürdü resmen. sadece benim dediğimi yapıyolar , harika hissediyorum maç izlerken. diktatör gibi teknik adamım velhasıl! Azmodai said: onemli bir olay o zaten? Freedom'u neredeyse 0 yapiyorsun (hatta defans icin hep 0 dir bende) ve 15+ creativity ve decisions ve flair olan adamlariniz varsa, onlara vermek lazim. benim zaten böyleydi , dieogusundan cristiano ronaldosuna kadar hepsini 0ladım. benden iyi mi bilicekler ne yapmaları gerektiğini?!?! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 nileppezdel said: Ben anlayamıyorum ya aşırı ballıyım ben yada siz çok şanssızsınız. Çünkü öyle aşırı iyi oynadığımı da düşünmüğyorum. Ha çok başarılıyım da öyle hani ben süper oynuyorum diyemem sonuçta :) Ama oyun bence gerçekten çok güzel. Son derece tatmin edici sen çok ballısın. aşırınında aşırısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Sen çok şanssızsın, duş alıp da oynamaya karar verdin demin msnde. Gelip patide bok atma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 abi peki ben niye bu kadar şanssızım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 hehe sizin "şans" faktörünü bilemem de , ben yenemiyorum diye değil oynattığım futbolu beğenmiyorum diye krizlerdeyim. yoksa her zamanki gibi her aldığım takımı hedeflerine ulaştırıyorum son tahlilde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Ben şu an oynattığım futbolu da pek beğeniyorum valla, istediklerimi yapıyorlar. Süprizler de yapıyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 tam tersi. her maç iyi oynarım en kötü maçta 15 şutum olur. genelde 20-22lerde seyreder. karşı taraf 3 pozisyon bulur maç biter 2-1 yenilirim.sonra bam güm klavyeye zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 bu topik sana gelsin naraso. oyunun "güzelliğini" çok güzel açıklıyor adam. yine klasik SIdan tek bir cevap yok. http://community.sigames.com/showthread.php?t=77565&highlight=squad+gelled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 password falan isityo ya. ama belki fm 2009da bu sorun yoktur , henüz oynamadım )= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 2008de yaşıyosun bu problemi , gerçekten bi yıkanman gerekli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 hani taktiktede bişi yokki abi.oynuyorum çat çut gol gelmiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Ben de şunu anladım ki başarının sırrı DR ve DL oyuncularının başarısında. Önerine başka ML/MR WL/WR falan koymaya da gerek kalmıyor sağlam bekler varsa solda ve sağda. Sonrasını istediğin gibi diz. Deplasmanda koy 2 DM, kilitle rakibi, veya koy 3 forvet bastır sürekli rakip kaleye. DL/DR çok para harcanması gereken iki oyuncudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 en çok forvete sonra dl / dr ye harcarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 forvetler pek işlevsel değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 karşı karşıya 12321 tane gol kaçırınca forvetten forvete fark oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 offical forumlarda da bahsedilen ; iyi dl/dr ve 3 forvet ve forward runs kapalı orta saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Ya şöyle forumlardan taktik almayın en sinir olduğum şeydir ya, oyunun tüm eğlencesi kaçıyo abi. Kendin çözebiliyosan oyunu çöz, çözemiyosan başarısız ol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Ahanda ... Tam benim yaptığım gibi. Ama benim Deplasmanda 1 MC kendi sahamda 2 MC ileri oklu forward runlı... 433 dizilimin her kombinasyonu ile oynuyorum işte. Bazen ortadaki forveti AMC'ye çekip ayarları ile oynuyorum, bazen 3 MC'nin ikisini AMC'ye... oynuyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 maç motoru arızalı olunca , dile vuruyor taktik başarılar :) forumlara post atıp "bakın şu taktikle oynuyorum çok başarılıyım alın siz de deneyin" diyenlerin takım ekranı SSlerinde orta saha oyuncular 6.80 , forvetler 6.40 ortalama ile oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Benimkilere bakın bu ss'ten. Rotasyonu fazla yaptığımdan ortasahalar düşük tabi biraz. Son 30 dakikada girip de çok iyi yapamıyorlar genelde ama Premier Ligde de mecbursun yani rotasyona :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 benetton reklamı gibi kadron var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Zaten homegrown sıkıntısı yaşıyorum. İngiltere'de ingiliz adam alamıyorum ki, vermiyo adamlar. Aynı ligdeki takıma ya hiç vermiyolar yada kazığı çakıyolar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 patonun kişisel taktiklerinin de bi ssini gönderebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Valla çok özel bi taktiği yok zaten forvette Bojan ve Martins de gayet güzel oynuyorlar bence. Ama koyuyorum yine de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar