knoxville Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 si valla ciddiye falan almiyo bu oyunlari. fml subscription'i da iptal ettim yildizlari da 1 dolardan koydum satiliga. ekonomi özürlü moronlarin yaptigi oyun bu kadar olur. fm09 da belli 3 patch cikmadan adam olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 unK said: şu sakatlıklar konusunda bir update olmayacak mı acaba? Gs'yi aldım utanmasam kiralık Necati'yi falan geri çağırcam kadar çok sakatlanıyor adamlar. Milli maça giden 4 oyuncumun 3 ü nasıl ayağını kırabilir yahu? hacı oyunu gerçekçi yapmışlar işte daha ne istiyosun? gs de de durum böyle değil mi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ortak kariyer yapalım tek sarmıyo hiç yokmu kapışçak babayiğitler yahu bi sezon falan çevirseydik tatildeyiz hem. eğlenceli olur kariyer hikayesi gibi yazarız patiye fm sitelerinde olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 valla bende net olsa yapardım da. bir günlüğüne çarptım arkadaştan 3g yi:). ama sözünü unutma şubat tatiline yapalım bir kaç kişi daha bulup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Arkadaslar bu tarz oyunda yeniyim sezona baslamadan once hazirlik maci, antreman nasil olmali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 hazrlk maclarını ayarlı baslatıyo zaten taktik falan oturtursun training olayına da gir bak işte forvet adamı defans falan çalşmasın yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 FM GENIE SCOUT 2009 ÇIKTI 2008in en iyi scout programı artık CHEAT FREE. Hile programı olmaksızın çalışması için çok emek harcanmış, buyrun detayları:http://www.genie.fm/ Satış bedeli, mevcut ve potansiyel yetenek (CA, PA) gibi hile sayılabilecek tüm bilgiler gizlenmiş. Şöyle olmuş: Yani, rakam olarak vermiyor ama yorum olarak bilgi veriyor. Karşılaştırma ekranı şu şekilde: AMA sıkı durun. Sizin de erişebileceğiniz bilgiler içerisinde sizin için HESAP yapabilir olmuş. Şuna bayıldımmm... Taktiğiniz standart taktikse size en iyi 11'i hesaplıyor, veya mevcut kadronuz ile (elbette sadece matematiksel olarak) en iyi 5 taktiği hesaplıyor. Biraz inceleyeyim, keşfedersem farklı şeyler yazarım burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 hile sayılıcak özellikler kaldırılmış.. hmm.. ne anlamı kaldı o zaman scout kullanmanın , zaten"zevkli" hile olması dışında bi özelliği yoktu :) tam tahmin ettiğim gibi , "cheat" özelliklerini açmak için para vermek gerekli. "pa" "ca" orada duruyor , 10 dolar verirseniz açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 hala hile ki, özellikle şu en iyi taktiği bulabilmesi olayı ilk versiyonundan beri vardı, onu kullandıktan sonra oyunun başında insanın oturup oynamasına ne gerek var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 a-aaa var mıydı? Ben kullanamamışım bu programı meğersem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Şunla oynayıp nasıl zevk alıyolar merak ediyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Küçük kulüp ile büyük başarı yakalamak için, sadece araştırma kısmını bununla yapmak asla başarı garantisi getirmiyor, söyliyim... ama 2-3 sene sonrası *fena diil* diyebileceğiniz bi takımınız oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Sixoms said: Şunla oynayıp nasıl zevk alıyolar merak ediyorum ya. oyun BAYAGI iyi cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Sixoms FM Genie'yi kastetmiş sanırım, bence de haklı. Hileden farkı yok ama herkesin kendi zevkidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ama yani şu saçmalığı bana açıklar mısınız? bjk ile tuncayı takip ediyorum bayadır ve ilk sezonumdayım. tuncay satılmak istedi. boro geldi bana önerdi. bende teklifte bulundum. ama benim dışımda fb gs dahil olmak üzere benden daha az para veren en aşa 10 takımın teklifi kabul edildi ama benimki 15m vermeme rağmen edilmedi. hoş param 0 ama genede ettim ve edilmedi. bunun mantığı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 paran yok? :) ve ayrica bjk COK kotu bir takim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 besiktas baya kotu yapilmis evet 3. sezonumdayim butun kupalari alabildim gayet saglam takim kurdum transfer butcesi 50 milyon falan veriyolar simdi :) baslarda baya kotu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Azmodai said: paran yok? :) ve ayrica bjk COK kotu bir takim :P afedersin ama bunu nerden bilicek karşı klüp. 2. olarak bu olayı ilk kez yaşamıyorum. param varkende bu oldu. ayrıca kötü klüp olsa tuncay menejerine kızmazdı mantıken di mi :) ayrıca şampiyon olan takıma gelemedi kendi bilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 bjk kotu bir takim abi, yapacak bisi yok :P Bilemiyorum neden kabul etmedigini garip olmus heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 sadece bjk ile yaşamadım bunu işte. 08 de de vardı. sinir oluyorum oyuna bu yüzden sırf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Ben olsam bende gelmem.Adam niye gelsin ingiltereden besiktasa? Turkiye ligi matah bi lig degil isterdigin kadar para ver sonucta kariyerini dusunuyor 2 3 mac sampiyonlar liginde oyniyacak diye tum yil premier ligde oynamaya tercih etmiyo gibi bisi iste reputationda anca sampiyonluklar yasayip takimi avrupa klupler siralamasinda ust taraflara tasidigin zaman oluyo.Ozamanda zaten seni barcelona milan gibi klupler cezbetmeye calisiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Teklif verirken "belli bir gün sonra cevap verin" diye diretiyor musun? Öyle diretince bazen reddediyorlar, belki ondandır diye şeyettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Revenant said: Ben olsam bende gelmem.Adam niye gelsin ingiltereden besiktasa? Turkiye ligi matah bi lig degil isterdigin kadar para ver sonucta kariyerini dusunuyor 2 3 mac sampiyonlar liginde oyniyacak diye tum yil premier ligde oynamaya tercih etmiyo gibi bisi iste reputationda anca sampiyonluklar yasayip takimi avrupa klupler siralamasinda ust taraflara tasidigin zaman oluyo.Ozamanda zaten seni barcelona milan gibi klupler cezbetmeye calisiyor :) adam fb ye geri döndü. rofl ayrıca leo francoyu aldım beleşe o gelio o gelmio değişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Leo Franco gelio ilk 11'de oyniyamadigi icin tuncayda tukurdugunu yalamis :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Tuncayin favorite club statusunde fenerbahce var, o yuzden geri dondu. GS ve BJK yi de sevmedigini gorursun editoru acarsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar