Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 keşke oyun çıkmadan ayarlasaydık bunları, o zaman bende girerdim ortak işine, şimdi sil, yeniden yükle, bankaya git kim ugraşacak oyun yüklüyken pcde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 sigames saçma şekilde oyun çıkana kadar açıklamadı.. bu sistem yüzünden kazandığı ekstra para kadar , oyun çıkmadan bu sistemi açıklasaydı da kazanırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ya biri sızdırırsa serial'ımızı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 okadar saçma iş yapcak insan yok gibi aramızda :) güven meselesi tabi ama pati user benim gözümde +1 bu konularda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 başkaları ne der bilemem , ama pati dünyasında "tunch" nikinin böle bi olaya karışması beni derinden yaralar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 organizasyon icin tebrikler. Oyun postadaymis, cumaya kadar gelir diye umut ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 azmonun oyun için liste o zaman: tunch bitch_of_bat funq Darqainu bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 5 unique pc diyodu 5te olur azmonun zaten kendine ait başka bir oyunu varsa ama benim için farketmez 4-5 :) yardım olsun diye söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 benim kullanacagim cdkey ayri. ben bunu ambelajindan bile cikarmayacam. Bana bir kisi 60 lirayi yollasin, ben ona oyunu yollayayim o da dagitsin size iste. boylece herkes rahat rahat oynar oyununu haftasonuna. Oyunun isosunu indirip cdkey kullanarak full oynamaniz mumkun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ozaman kimlerin hangi bankalarda hesapları var yazalım da ona göre havale için koordine olalım :) benim elimde garanti ve işbank var sadece diğer bankalara ulaşımım zor en yakını 30dakka falan uzakta ulaşım zahmeti çekerim bi de pahalıya mal oluyo kıbrıstan oralara havale işi o yüzden ortak noktada buluşsak hoşuma gider :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ben haftasonu parayı istanbulda elden teslim edebilirim. azmoya para gönderme işini de dediğim gibi , azmonun kredi kartı varsa o şekilde halledersek boşuna havale parası verip havale geçirmeyiz (ne iğrenç bi reklamdır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 kredi kartına ne yapılıyo yahu? iş veya ykb havale yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 @Azmodai tactıcs guıde unutmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 5. yoksa beni de katin olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 kk borcunu ödücez azmo nun ahahah bende garanti var. işbankası için bankaya para yatırmam lazım. garantide heryere gönderirim. tunch elden teslim alıp bana kargolarsın artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ooo 12 liraya düştü iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 benim 2 tane hesabim var, Yapi Kredi ve Garanti. Ikisine de olur, hatta Garantiden yK ya cok eft yapmisligim vardir, ucret olarak 1-2 lira aliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Ben anlamadım şimdi ben 2 bilgisayara kuracam oyunu, babamda oynayacak olduki ben silip bir daha yüklemek istedim, tekrar activation code harcayacak mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 denizlispor sıfır transfer bütçesi ile göz dolduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 fab said: denizlispor sıfır transfer bütçesi ile göz dolduruyor. iskoçya ligi açmıştık arkadaşla. 5 dolar verdiler transfer bütçesi. bizde yemepe çıktık o parayla dasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Dregoth said: Ben anlamadım şimdi ben 2 bilgisayara kuracam oyunu, babamda oynayacak olduki ben silip bir daha yüklemek istedim, tekrar activation code harcayacak mıyım? aynı anda 5 bilgisayarda yüklü olabiliyor.. hem baban hem sen oynıyacaksan iki kişi parası alıcaz . (çocuk oturuyor mu?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 herkesde garanti var gibi duruyor bu durumda garantiden paralar nerde toplanıyosa kararlaştıralım herkese öm ile hesap bilgileri verilsin madem fm azmoya vardığında çözmüş olalım bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bir de trabzondan konyaya giden jefferson isimli kalece daha 1-2 yıl önce brezilyada under 20de mi ne oynuyodu adamı 38 yaşında yazmışlar o nası iştir :O edit : şimdi data editörü açıp load ettim falan bi anda 26ya düştü yaş hayırlısı crack falan bugı heralde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 arkadaslar oyunu kurup kaldıran oldu mu? yani 2008 deki gibi oyunu kaldırmada regedite megedite gerek var mı yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ya şöyle yapalım bence. tunch elden alırım demişti. parayıda o toplasın. verelim hepimiz. ayrıca her cdkeyin yanına isimleride yazmak lazım yoksa kaos olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar