Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2009

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sigames saçma şekilde oyun çıkana kadar açıklamadı.. bu sistem yüzünden kazandığı ekstra para kadar , oyun çıkmadan bu sistemi açıklasaydı da kazanırdı.
Mesaj tarihi:
benim kullanacagim cdkey ayri. ben bunu ambelajindan bile cikarmayacam. Bana bir kisi 60 lirayi yollasin, ben ona oyunu yollayayim o da dagitsin size iste. boylece herkes rahat rahat oynar oyununu haftasonuna. Oyunun isosunu indirip cdkey kullanarak full oynamaniz mumkun bu arada.
Mesaj tarihi:
ozaman kimlerin hangi bankalarda hesapları var yazalım da ona göre havale için koordine olalım :)

benim elimde garanti ve işbank var sadece
diğer bankalara ulaşımım zor en yakını 30dakka falan uzakta ulaşım zahmeti çekerim bi de pahalıya mal oluyo kıbrıstan oralara havale işi o yüzden ortak noktada buluşsak hoşuma gider :)
Mesaj tarihi:
ben haftasonu parayı istanbulda elden teslim edebilirim.

azmoya para gönderme işini de dediğim gibi , azmonun kredi kartı varsa o şekilde halledersek boşuna havale parası verip havale geçirmeyiz (ne iğrenç bi reklamdır)
Mesaj tarihi:
Dregoth said:
Ben anlamadım şimdi ben 2 bilgisayara kuracam oyunu, babamda oynayacak olduki ben silip bir daha yüklemek istedim, tekrar activation code harcayacak mıyım?

aynı anda 5 bilgisayarda yüklü olabiliyor.. hem baban hem sen oynıyacaksan iki kişi parası alıcaz . (çocuk oturuyor mu?)
Mesaj tarihi:
herkesde garanti var gibi duruyor bu durumda garantiden paralar nerde toplanıyosa kararlaştıralım herkese öm ile hesap bilgileri verilsin madem fm azmoya vardığında çözmüş olalım bu işi
Mesaj tarihi:
bir de trabzondan konyaya giden jefferson isimli kalece daha 1-2 yıl önce brezilyada under 20de mi ne oynuyodu adamı 38 yaşında yazmışlar o nası iştir :O

edit : şimdi data editörü açıp load ettim falan bi anda 26ya düştü yaş hayırlısı crack falan bugı heralde :/
  • Yeni Oluştur...