aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Önce belirtmek isterimki bu inkjet teknolojisi kadar salak bi teknoloji tanımadım. İlk orjinal kartuş süresince sorunsuz olan cihazlar, kartuşu bi kere doldurunca ya da deiştirince sorun çıkartmak için ellerinden geleni yapıyolar. Lezmark printer, geçen gün lazım oldu, bi sayfa yazdırdım ama sayfa bomboş çıktı. Kartuş bitmiştir diye düşünüp doldurttum. Yine sayfa bomboş çıkıyor. Problem yazılımsal dğei, çünkü printerın kfası kağıt üstünde gezinip basıyormuş gibi yapıyor. Ama kağıtta tek bir nokta bile yok. Printerın yazılımndan kartul temizleme fonksiyonunu bir iki kere çalıştırdım, hiçbi gelişme olmadı. Ne olabilir bunun derdi? Printer mı bozuk? Tamir edlicek bişey mi, çöpe mi atayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hala basmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Murekkep donmus olabilir. Kartusu boyle agzina sokup emmek murekkebin gelmesini saglayacaktir muhtemelen =) Murekkebi yutma ama. Tabi kartusta murekkep varsa yapiyorsun bunu. Yok hayir endiselenmene gerek yok. Ibnelik yapmiyor. Yapsa biz 14 calisan toptan olurduk zamaninda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 iyi de di, milletin elleme dediği yer için sen emmekten bahsediyorsun :D nasıl olcak ? Kartuşlar belli bir müddet kullanmadıktan sonra kuruyabiliyor. Sanada bu olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Abi ellemek ayri dillemek ayri =) Elektrik supurgesi daya kartusun agzina. O da olur. Uzun sureli degil ama. Tut bi kac saniye cek. Murekkep geliyorsa hafiften siliver fazlasini tak kartusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 aktiftablet said: Önce belirtmek isterimki bu inkjet teknolojisi kadar salak bi teknoloji tanımadım. İlk orjinal kartuş süresince sorunsuz olan cihazlar, kartuşu bi kere doldurunca ya da deiştirince sorun çıkartmak için ellerinden geleni yapıyolar. Lezmark printer, geçen gün lazım oldu, bi sayfa yazdırdım ama sayfa bomboş çıktı. Kartuş bitmiştir diye düşünüp doldurttum. Yine sayfa bomboş çıkıyor. Problem yazılımsal dğei, çünkü printerın kfası kağıt üstünde gezinip basıyormuş gibi yapıyor. Ama kağıtta tek bir nokta bile yok. Printerın yazılımndan kartul temizleme fonksiyonunu bir iki kere çalıştırdım, hiçbi gelişme olmadı. Ne olabilir bunun derdi? Printer mı bozuk? Tamir edlicek bişey mi, çöpe mi atayım? Kartuş dolumu asla iyi bişey değildir. Bu konudaki karşıt söylemlerede kanmayın. Orjinal kartuştan saparsanız zaten garanti dışı kalırsınız. Eger toner+kafa ise printerınız temizlik gerekiyor olabilir. Ayrıca printerlarda kendi kendini temizlemesi için işlemler var. Kitapçıkta yazıyordur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar