sgecca Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Arkadaşlar elimde bir adet blade scythe var. Two handed olduğunu biliyorum bu silahın ancak sliced ve de oldukça iyi bir silah. Acaba rare item olma olasılığı var mı sizce?? Veriyorum skillerini dmg 208-391 spd 2.5 costlar 46 74 41 Two Handedlar bana bilgi verirse sevinirim...[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 semi rare denilebilir bestine de baslayan sonunda actiginizda icinden schematik ve bir krayt dragon spawn ettiren bir quest sonucunda ele gelen schematigi, yavindeki geonosian dungeondan cikan componentler le birlestirilince uretilebilen bir silah auctionlara bir goz at derim serverdaki fyat lar degisio..hele iyi damage slice yediyse guzel degere binebilir kolay gelsin[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 sendeki statlara yakın schyte leri 800k ya satan bi adam vardı. Söyledigine görede alan varmış.[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spirit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 yalniz burdaki onemli nokta,silahin schematic'ini veren gorevin 1 defa yapilabilmesi.yani krayt ciktiginda oldugunuz zaman gorevi tekrar alamiyorsunuz. 500k ve ustune rahat satarsin qi-gonn,tahminimce acik arttirma acarsan ilgi buyuk olucaktir,ne de olsa eclipse de tonlarca swordsman var =)[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche ------------------------ Queljin Jinaz @ SWG [Eclipse] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 krayt i oldurmenize gerek yok orda mag seal container cikacaktir onu acip schematic i alip kacabilirsiniz. ama schematic ustunuzdeyken olurseniz gider bi dahada alamazsiniz onun icin bankaya eve koyun yada varsa master weaponsmith ona verin yada satin. ayrica bir tavsiye trade forumlarinda sakin slice li item satmayin. loot item larida tamir ettirip satmayin asla. satin alan kisi onun sorumlulugunu alsin. cok iyi bi loot cikar cok iyi dot u cok iyi dmg i vardir gider speed slice ettirirsiniz fiyatini cok dusurebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Quel bu seninle yaptığımız missiondan aldığımız schematic diil mi abi sende yaptırdın mı aynı silahtan?? istersen bu daha çok senin hakkın sana veriyim ben bunu!!![signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Krayt'i öldürmek mi:))) Buna çok güldüm... O görevi almışım. Ne bileyim ilk defa kaşılaşıyorum kraytla işte sonuna gelmişiz. Master Swordsman'iz. Treauser işlemi bitti, bi anda her yer karardi. Bi yaratık peydah oldu daldım hemen. Anaaaa vur vuur HAM kıpırdamıyo bile. HAM'in uzerine bi geldim ve Okurken Clone gittim. 398K HAM var hayvanda. Kim öldürecek onu? Blade içinde şunu diyeyim şu an adamın biri açık arttırmada Scythe Lot 1: 996/966condition 203-323dmg 2.6spd 30.3wnd Rng -8/+18/-8 ham47/72/39 Unsliced Scythe Lot 2: 944/944condition 203-323dmg2 2.5spd 28.3wnd Rng -8/+18/-8 ham49/72/39 Unsliced özellikte olanları 500K'dan sattı corbantis'de. Ben ise dün gece Bir silahçıdan iki tane bunlara yakın özellikte aldım 125K'ya unsliced ve bu şekliyle denedim hemen biriyle:)) 5 Jantanın arasına dalıp Area Hit ile kısa zamanda hakladım beşini de.. Yani bu silahla ve iyi bir buff ile iyi para kazanabilirsiniz. (gerci bendeki cekic'de cok iyiydi ama) [signature][hline]Antecurs ---------- Corbantis, Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman [Bu mesaj Eylul tarafından 07 Nisan 2004 15:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Eylul tarafından 07 Nisan 2004 15:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Krayt hala sololanabiliyor =) biraz sürüyor ama sonunda kesin öldürüyorsunuz =p[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Yaparsa ancak sabırlı bir Rifleman yapabilir.[signature][hline]Antecurs ---------- Corbantis, Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spirit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 biraz krayt sololanabilir mi tarti$masina donmu$ bu thread.. qi-gonn,o gorevi beraber yaptik,tek ba$ina ben de sen de yapamazdik ne de olsa.teklifin icin te$ekkur ederim ama gorev senin gorevin,scythe de senin hakkin =) umarim istedigin fiyata satabilirsin.[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche ------------------------ Queljin Jinaz @ SWG [Eclipse] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 abi bu sözünden sonra zaten söyleyecek bir şey yok o silah senin hakkındır. Kesinlikle satmıyorum ve asla satmayacağım two handed master olduğun sürece silahın bendedir ve emniyettedir seni ilk online yakaladığımda da kesinlikle silahını teslim edeceğim. /bow[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spirit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 cok te$ekkurler dostum,buyuk onur duydum. /bow[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche ------------------------ Queljin Jinaz @ SWG [Eclipse] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar