Radiant Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 Hm, Drake ve ben Neverwinter oynatmayı düşünüyoruz. Bunun için 1.18 patch'ini indirip kurmanız yeterli, ilgili yazımı okuyabilirsiniz. Orjinal oyun sahibi olmanız tercihimizdir, fakat orjinal oyun sahibi olmanız da şart değil. Eğer korsan kopya sahibiyseniz birkaç işlemden geçirmemiz gerekiyor oyunu, netplay kodunu hafif bir değişime uğratmamız gerekli. Ne de olsa orjinal cdkey'i olmuyor herkesin.. :P Oyunu oynamak istiyorsanız bana 726229 numaralı UIN'imden ulaşabilirsiniz.[hline]Who is General Failure and why is he messing with my files? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 *!softwarefirsttekilerin oyunu hemen gondermesi icin dua eder*[hline]Imza.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 26sında çıktı softwarefirsttekiler :) yani bu demek oluyor ki 4-5 temmuz gibi geliyor :)[hline]Hocam ayağımın ucuna düşmüyo toplar napiiim??? - Hakan Şükür Myles `Kwama` Peak, level 16 -drunken- martial artiz of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 *!drake'e siddetle destek werir we beklemeye dewam eder*[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god --- fizban, 01 Mayıs 2002 21:44 tarihinde demiş ki: allahım uluslararası alandaki karizmam çizildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 26 timi?? *!blackrose.. allahim..* *!icqdan mesaj yagmuruna bogar*[hline]Imza.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 radiant, "kel zenci" de oynamak istiyor hehe :) ancak yarın format attıktan sonra..[hline]Share your Wisdom... There is no Emotion. There is Peace. There is no Ignorance. There is Knowledge. There is no Passion. There is Serenity. There is no Death. There is the Force. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 bendee... ha oyunu arkadaştan kopyasını aldım.. 3.cd sorun çıkarıyor işte ytam yüklenirken cdyi okudğu halde o gerizekalı win 98'in süper mavi ekranl cd okuma hatası yazısı gelior.. kafayı yicem... napabilirim?[hline] Alemde teksin , degisilmezsin. Besiktas sen bizim herseyimizsin!Tebrikler Türkiye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 Bende var original NWN, oynarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uranka Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 bende! Radiant icq :)...[hline]İlhannn Mansızzzz! İşte adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uranka Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 inanılmaz gaza geldim Radiant online olsa artık :)...[hline]İlhannn Mansızzzz! İşte adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiant Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 Campaign falan yaratmaya uğraşıyorum. İsterseniz oyunu oynayalım beraber, default campaign?[hline]Who is General Failure and why is he messing with my files? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiant Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 Şimdilik lütfen 1.19'a yükseltmeyin versiyonlarınızı, daha crack'i çıkmadı. 1.18 kurun :)[hline]Who is General Failure and why is he messing with my files? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 crack i var dun ararken gordum bi yerde gamecopyworld olabilir[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 ya 1.19 oldu benimki otomatik?[hline] Alemde teksin , degisilmezsin. Besiktas sen bizim herseyimizsin!Tebrikler Türkiye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 ehe benimki de 1.19 ama olsun reinstall ederis olmassa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 oha! ehe sabaha kadar sürüy,o ben mi seçicem olm update versionunu?[hline] Alemde teksin , degisilmezsin. Besiktas sen bizim herseyimizsin!Tebrikler Türkiye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 patchler nerden indirilior efem?[hline]Mundum Aspicimus Ad Alto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uranka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 update deyince indiriyorsun ama 1.19u! 1.18'i avault'tan indirdim ama kurulmuyor. .exe değil. yardımmmm![hline]İlhannn Mansızzzz! İşte adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 cracked exe nin üstüne patch yapmaya çalışıyorsan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uranka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 hayır abi. biliyorum o kadarıını :) patchi çalıştıramıyorsun. uzantısı .exe değil. anlatabildim mi? [hline]İlhannn Mansızzzz! İşte adamım. [Bu mesaj Uranka tarafından 29 Haziran 2002 16:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 site ismi verebilirmisiniz...[hline]Mundum Aspicimus Ad Alto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sontarian Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 Uranka cektigin 1.18 patchi zip halinde olmali, o zip dosyasini NWN directorysinin icine at.Sonra NWN yi calistir, orda UPDATE diye bi secenek var ona bas o kendisi patchliyo, bu arada crack exe ile patchlemeye kalkma olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 hah buldum çok tenks yalnız benmi yannış görüorum yoksa 32 küsür mb mı? hmmm oha dial-up la 8kb ın altına düşmüorum amanın ne güzel...[hline]Mundum Aspicimus Ad Alto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sontarian Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 Tyrael o senin 32mblik dedigin patch 1.19 sakin onu cekme internette 1.18i bulmaya calis eger kazaa yüklüyse ordan arat kesin cikar ama 1.19u cekme bosuna cekmis olursun o patchin cracki daha cikmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2002 said: The_Mumu, 28 Haziran 2002 20:47 tarihinde demiş ki: bendee... ha oyunu arkadaştan kopyasını aldım.. 3.cd sorun çıkarıyor işte ytam yüklenirken cdyi okudğu halde o gerizekalı win 98'in süper mavi ekranl cd okuma hatası yazısı gelior.. kafayı yicem... napabilirim bendede aynısı çıkıyor pof gidicem cdyi satana 2 tekme bi yumruk 2 katım gerçi ama neyse[hline]Cybernetic Robotic Android Viable for Exploration and Nullification Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar