Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NWN] Neverwinter Nights oynayacaklar.. Buraya!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hm, Drake ve ben Neverwinter oynatmayı düşünüyoruz.
Bunun için 1.18 patch'ini indirip kurmanız yeterli, ilgili yazımı okuyabilirsiniz.
Orjinal oyun sahibi olmanız tercihimizdir, fakat orjinal oyun sahibi olmanız da şart değil.
Eğer korsan kopya sahibiyseniz birkaç işlemden geçirmemiz gerekiyor oyunu, netplay kodunu hafif bir değişime uğratmamız gerekli. Ne de olsa orjinal cdkey'i olmuyor herkesin.. :P
Oyunu oynamak istiyorsanız bana 726229 numaralı UIN'imden ulaşabilirsiniz.[hline]Who is General Failure and why is he messing with my files?
Mesaj tarihi:
26sında çıktı softwarefirsttekiler :)
yani bu demek oluyor ki 4-5 temmuz gibi geliyor :)
[hline]Hocam ayağımın ucuna düşmüyo toplar napiiim??? - Hakan Şükür

Myles `Kwama` Peak, level 16 -drunken- martial artiz of rubi-ka 1 clans
CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o )
Mesaj tarihi:
*!drake'e siddetle destek werir we beklemeye dewam eder*[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

---
fizban, 01 Mayıs 2002 21:44 tarihinde demiş ki:
allahım uluslararası alandaki karizmam çizildi.
Mesaj tarihi:

bendee...

ha oyunu arkadaştan kopyasını aldım.. 3.cd sorun çıkarıyor işte ytam yüklenirken cdyi okudğu halde o gerizekalı win 98'in süper mavi ekranl cd okuma hatası yazısı gelior.. kafayı yicem... napabilirim?[hline]
Alemde teksin , degisilmezsin. Besiktas sen bizim herseyimizsin!

Tebrikler Türkiye..

Mesaj tarihi:
Campaign falan yaratmaya uğraşıyorum.
İsterseniz oyunu oynayalım beraber, default campaign?[hline]Who is General Failure and why is he messing with my files?
Mesaj tarihi:
Şimdilik lütfen 1.19'a yükseltmeyin versiyonlarınızı, daha crack'i çıkmadı.
1.18 kurun :)[hline]Who is General Failure and why is he messing with my files?
Mesaj tarihi:

oha!
ehe
sabaha kadar sürüy,o
ben mi seçicem olm update versionunu?[hline]
Alemde teksin , degisilmezsin. Besiktas sen bizim herseyimizsin!

Tebrikler Türkiye..

Mesaj tarihi:
hayır abi. biliyorum o kadarıını :)
patchi çalıştıramıyorsun. uzantısı .exe değil. anlatabildim mi?

[hline]İlhannn Mansızzzz! İşte adamım.

[Bu mesaj Uranka tarafından 29 Haziran 2002 16:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Uranka cektigin 1.18 patchi zip halinde olmali, o zip dosyasini NWN directorysinin icine at.Sonra NWN yi calistir, orda UPDATE diye bi secenek var ona bas o kendisi patchliyo, bu arada crack exe ile patchlemeye kalkma olmaz.
Mesaj tarihi:
hah buldum çok tenks yalnız benmi yannış görüorum yoksa 32 küsür mb mı? hmmm oha dial-up la 8kb ın altına düşmüorum amanın ne güzel...[hline]Mundum Aspicimus Ad Alto.
Mesaj tarihi:
Tyrael o senin 32mblik dedigin patch 1.19 sakin onu cekme internette 1.18i bulmaya calis eger kazaa yüklüyse ordan arat kesin cikar ama 1.19u cekme bosuna cekmis olursun o patchin cracki daha cikmadi
Mesaj tarihi:
said:
The_Mumu, 28 Haziran 2002 20:47 tarihinde demiş ki:
bendee...

ha oyunu arkadaştan kopyasını aldım.. 3.cd sorun çıkarıyor işte ytam yüklenirken cdyi okudğu halde o gerizekalı win 98'in süper mavi ekranl cd okuma hatası yazısı gelior.. kafayı yicem... napabilirim

bendede aynısı çıkıyor pof gidicem cdyi satana 2 tekme bi yumruk 2 katım gerçi ama neyse[hline]Cybernetic Robotic Android Viable for Exploration and Nullification
  • Yeni Oluştur...