Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU Open Beta Download Açıldı!..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
client hep aynı benim sana çekeceğimde işini görür üstüne patch gelir sadece.

CE aldıysan mavishop dan bugün gelen email'de warhammer CE satışlarının haftaya başlayacağı yazıyordu. Yani 19 eylül falan demiyordu.

2 seçeneğin kalıyor

1- internetten normal paket alırsın digital download elinde client olduğu için indirmen gerekmez sana gelen kodlarla direk oynarsın.

2- türkiyeden istediğin yerden alırsın ama ne zaman satılmaya başlarsa.
Mesaj tarihi:
Doğru anladıysam senden aldığım client ile internetten alacağım account ile oynayabilirim hemen değil mi? Burdaki hemen bugün mü mesela veya oyun release olduğu gün mü veya ne biliyim betada falan mı? :)
Mesaj tarihi:
oyun release olduğu zaman veya alacağın hesapta sana oyuna 1-2 gün erken girebilme imkanın olursa yine oynarsın. eğer elinde CE open beta kodların varsa 5-6 gün sonra açılacak open betayada katılabilirsin
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bende ce yok "benim bildigim open beta herkese acık beta" şimdi ben ce yok diye open beta acıldıgı zaman girip oyunu deneyemeyecekmiyim.. oyuna bakmadan almak istemiorum warhammerı
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Open beta için yanılmıyorsan bir account lazım ve bunu ya closed betadan gelen account ile yada CEden çıkan kodlar ile yapabileceksin.

Ya da premium storelardan (mesela eastore.ea.com) standart edition icin preorder yapacaksın.
Mesaj tarihi:
KillerLord said:
CE aldıysan mavishop dan bugün gelen email'de warhammer CE satışlarının haftaya başlayacağı yazıyordu. Yani 19 eylül falan demiyordu.

oyunun stoklara ulaşma tarihi olarak 19 eylül yazıodu...
Mesaj tarihi:
Ben 2-3 sayfa önce yazmıştır bir daha yazayım:

Şimdi pre order kodlarıyla head start'a başladıktan sonra official release gününden itibaren devam edebilmemiz için CE'nin kendisiyle gelen koda ihtiyacımız olacak mı? Yani mesela bize mavishop CE kutumuzu 20sinde yollasa, 18i 20si arası oynayamayacak mıyız?
Mesaj tarihi:
Arnis said:
Bende de aynı sekilde, diger patch kısmında login olmamı istiyor zaten elimizde yok.

Patch yapamıyoruz anladıgım kadarı ile.

orayı bi username ve password sallayıp gecebiliyorsun ama starting product patch'de kalıyor iste...
  • Yeni Oluştur...