ebolamaxi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Şimdı sorunumla ılgılı bır bılen varsa bır cevap alabılır mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 portları forward edince kalkıyor o yazı. upload hızın 0'dır muhtemelen, o problem çıkartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ben ettim portları forward ama yazı var hala. Ayrıca uploadda downloadda normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Boyle ayarlarım.Bıraz yukledıkten sonra hata verıyor warhammer dosya eksıklıgı yuzunden=( Benımde upload ve download normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Hallettim yanlış yazımdan dolayı sorun yasıyormusum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Nası hallettin, Bende aynı hala.. Bu portları açınca oluyormu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ebolamaxi said: Hallettim yanlış yazımdan dolayı sorun yasıyormusum... Nasıl hallettin nerde varmış yanlışlık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Bu ne yahu clientten başladık problem yaşamaya..Cücenin beta için söylediklerini özlemeyelim sonra :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 beyler florya civarında clientı çeken herhangi biri varmı benimle paylaşıcak : ) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hegnar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Bende de yazıyor ''Problem Connecting.'' yazısı ama indirmeye devam ediyor gayet hızlı. Hatta 97% doldu, son yarım saat ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 port acarken gırılen IP lerı yanlıs gırmısım ben o yuzden hata verıyormus. Bendede bırkac sorun var devamlı C++ ibaresi altında yoksay iptal et gıbısınden seyler cıkıyor.Sızdede cıkıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Hata budur......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hegnar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 İndirildi, yüklendi, beta için hazır & nazır. Arz ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Hegnar IST de oturuyorsan bana CD yaparmısın. Araba var atlar gelirim nereye istersen. Yok arkadaş inmiyor ya %12de kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Warhammer EU Beta Client 3. Mesajda elemanın biri torrent link vermiş. 8.48 GB mecbur burdan indireceğim downloader delirtecek beni yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 waaaghhhh!!!!!!!!!! 50% de downloader hata verdi şimdi baştan başladı şaka mı bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 kapat aç düzeliyor bende 4-5 defa oldu toplamda kaldığı yerden devam ediyor sonuçta ;) ebolamaxi said: Hata budur......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 CB client ını ne zaman patchleyebiliyoruz? dün 4mb bişey indirdi ama o değildir heralde sfssf. bi de bu preorder kodlarını girip open beta acc alabileceğimiz yer açıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 hayır acılmamış.www.war-europe.com daki yeni acılan sorıular ve cevapları kısmında yazıo ileriki birkac gun icinde acılacagı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 O günde muamma zaten. Biri 6 sı diyor, Biri 7 si.. Adam gibi bi açıklama yapmadılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 torrentten indirin arkadaşlar çok daha sorunsuz ve hızlı :) http://download.goa.com/war/clientdl/wareuopenbeta.torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Gene de downloaderden yukluosanız.Connecting problem demesine özen gösterin ööle full hızda cekıo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Downloadı bitirip oyunu kuran arkadaşlar,sizde de Patcher Stating product patch kısmında duruo mu sürekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Bogachan said: warhammer eu sitesinden aldım linki yaw us linki veriyosa kafayı kırarım burda valla :) Ali Aral getirecek oyunu, release günü piyasada olacak. Neden internetten aldın ki? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar