Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU Open Beta Download Açıldı!..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bu şekilde sadece 2 port acmışsın sanırım DA. modemde nat altındaki secenekleri biraz daha kurcala o verdigin 2 deger arasındaki butun portları ve hem tcp hem udp olucak şekilde acman gerekiyor benim bildigim.Ben bnm confgurasyonu yolluorum.

Mesaj tarihi:
Valla şuan 35 KB 50 KB arası dolaşıyor 1024 bağlantım var en azıdan şöyle 70 80 arası bişiler olsa.

Port işinide beceremedim zaten torrent linki falan yokmu ya indirelim yetişsin bari açılana kadar.
Mesaj tarihi:
Windows firewall'u kapattım şu an 105 kb seviyesinde indiriyor 1mbit bağlantım var. Ama upload yapmıyor ve problem connecting diyor şu an. Yani windows firewall'u kapatıp deneyin bakalım bu belki olur ben forward etmedim port ve şu an tam hızda indiriyor ama dediğim gibi upload etmemekte :D
Mesaj tarihi:
ha bu arada bişi sorcam, napcak bu bin dosyalarını bu? ben şu an masaüstünden indiriyorum rahatça açık bırakıyorum diye ama laptopta oynucam oyunu. masaüstüne indirdikten sonra laptopa atamama gibi bi durumum olmaz de mi?
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:
!tellcom u arar ve 100mb sipariş eder

hehe bi ise yaramaz,ben max 400kb/sn gördüm,bence elemanların paylaşım şeklinin dandikliğinden dolayı bukadar yavaş.
Mesaj tarihi:
Deacon said:
Windows firewall'u kapattım şu an 105 kb seviyesinde indiriyor 1mbit bağlantım var. Ama upload yapmıyor ve problem connecting diyor şu an. Yani windows firewall'u kapatıp deneyin bakalım bu belki olur ben forward etmedim port ve şu an tam hızda indiriyor ama dediğim gibi upload etmemekte :D

Aynı durumdayım. Gayet güzel indiriyor ama aynı zamanda sorun var diyor.
Bilemedim kıllansam mı, sevinsem mi?
  • Yeni Oluştur...