Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 gelir gelir öle bişey olma ihtimali yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mortis said: daha bi 10 gün süreniz var download etmek için merak etmeyin =) bende bunu çözmeye çalışıyorum herkes bir panik 10 dakika sonra bitse ne yapacaklar merak içindeyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Doğru mu yaptığım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 dogru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 İnmiyo Evren. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 windowsun kendi firewall u falan mi acik o yuzdende olmuyor olabilir diye tahmin ediorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 E açık canım, daha önce de açıktı. Daha önce nasıl indirdim? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 10 gün sonra mi baslayacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bu şekilde sadece 2 port acmışsın sanırım DA. modemde nat altındaki secenekleri biraz daha kurcala o verdigin 2 deger arasındaki butun portları ve hem tcp hem udp olucak şekilde acman gerekiyor benim bildigim.Ben bnm confgurasyonu yolluorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 router dan sadece 2 tane port actim ben catir catir inior suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 2 portla da çalışıo olabilir ben hiç denemedim 2 portla.Ama 2 port acınca bu sorunla karşılaşılıosa daha fazla desteklenen portu acmak faydalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Valla şuan 35 KB 50 KB arası dolaşıyor 1024 bağlantım var en azıdan şöyle 70 80 arası bişiler olsa. Port işinide beceremedim zaten torrent linki falan yokmu ya indirelim yetişsin bari açılana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 4mbit adsl portlar kapali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 gidip pre order pack mi alsam ki yarın kıskandım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Windows firewall'u kapattım şu an 105 kb seviyesinde indiriyor 1mbit bağlantım var. Ama upload yapmıyor ve problem connecting diyor şu an. Yani windows firewall'u kapatıp deneyin bakalım bu belki olur ben forward etmedim port ve şu an tam hızda indiriyor ama dediğim gibi upload etmemekte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mortis said: valla ben 15 mb patch çektim closed betanın üsütne bitti. anlamadım xP 15 mb ile AWESOME olacaksa iyimiş tüm özellikler açık olmayabilir sahip olsan bile aoc daki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ha bu arada bişi sorcam, napcak bu bin dosyalarını bu? ben şu an masaüstünden indiriyorum rahatça açık bırakıyorum diye ama laptopta oynucam oyunu. masaüstüne indirdikten sonra laptopa atamama gibi bi durumum olmaz de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mighty_THoR said: !tellcom u arar ve 100mb sipariş eder hehe bi ise yaramaz,ben max 400kb/sn gördüm,bence elemanların paylaşım şeklinin dandikliğinden dolayı bukadar yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hegnar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Deacon said: Windows firewall'u kapattım şu an 105 kb seviyesinde indiriyor 1mbit bağlantım var. Ama upload yapmıyor ve problem connecting diyor şu an. Yani windows firewall'u kapatıp deneyin bakalım bu belki olur ben forward etmedim port ve şu an tam hızda indiriyor ama dediğim gibi upload etmemekte :D Aynı durumdayım. Gayet güzel indiriyor ama aynı zamanda sorun var diyor. Bilemedim kıllansam mı, sevinsem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 %8 olmuş yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Eu indirip kurmuş biri, patch.cfg içindeki patch url'yi yazabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 galiba bu 20ytl'ye alınan pre order'ın içinden oyunun setup veya clientı çıkmıyor? yani pre orderı aldıktan sonra netten mi çekcez oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bu arada ben henuz beta keyimi gln girmedim bu cektigimiz clientin bi bölümünde gircez sanırım login ekranında fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winxp Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 dün geceden beri indiriyorum %22 ancak olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar