Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarda performans dusuklugu-Episode 2

MeSh

Öne çıkan mesajlar

Yahu bir performans sorunudur gidiyor..Anlamadim gitti Far cry'i satin aldim,yuksek grafik ayarlari yaptim oyun ilerlemiyor bile,azalttim grafik ayarlarini oyun hala ilerlemiyor..en dusuge getirdim saolsun hafiften normallesti ama...islemciydi ramdi kartti cartti curttu hepsi gayet iyi(eskiden bu tur oyunlari en yuksek grafik ayarlariyla ennn ufak bir kare atlamasi dahi olmadan oynardim)...Sorunun sebebi ne olabilir? Bir Allah'in kulu yardim etsin ya 2 haftadir iskence..iskence.[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...
Sosyal ağlarda paylaş

msi kt6 anakart, 512 mb 400 twinmos ram, 128 mb fx5900 lx version,amd [email protected],creative 5.1 ses karti 80 gb w.digital 7200 hdd...

ekran kartinda sorun var gibi nvidia'nin kendi sitesine baktim 1-2 driver koymuslar ama ise yaramadi.. xp'de mi sorun var acaba?[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

valahi oyle ama yani dedigim gibi dx 9.0 isteyen oyunlarda feci bir yavaslama oldu ya kare bile atlamiyordu,call of duty'de falan 45 fps goruyorum 100 fixti.. anlamadim ya of[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

format attiktan sonra boyle oldu zaten..daha once bilgisayari aldigim yer bana kurulu olarak vermisti 4 ay sonra ilk defa format attim..atiş o atiş...her kutudan tek tek cd leri cikardim yukledim tum driverlari cok kotu performans aldim,netten cektim hepsini yukledim daha kotu performans aldim falan filan...kesin driverlarda bir sorun var aldigim bilgisayarciya goturup ona format attirmayi dusunuyorum..ilk kurdugu gibi versin bana ya da hardware'da bi sorun varsa sctim yani.[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Sirf far cry'da degil,abimde ge force 4 ti 4800 var 5900'dan daha iyi degil yani,takir takir oynuyor far cry'i very high graphic'te..yani nwn'de bile takilmaya basladi hafif..simdi sacred oynuyorum ara sira kare kare gidiyor,hatta prince of persia'yi bitirmistim formattan once en ufak takilmamisti en yuksek grafik ozelliklerinde,bi onu yukliyim test edeyim.[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

grafik ayarlari nasil diye sordum? baya iyi dedi..soyle bi baktim oynarken takilma yoktu...sorarim bi oynuyor hala da kapisi kilitli[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...