MeSh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Yahu bir performans sorunudur gidiyor..Anlamadim gitti Far cry'i satin aldim,yuksek grafik ayarlari yaptim oyun ilerlemiyor bile,azalttim grafik ayarlarini oyun hala ilerlemiyor..en dusuge getirdim saolsun hafiften normallesti ama...islemciydi ramdi kartti cartti curttu hepsi gayet iyi(eskiden bu tur oyunlari en yuksek grafik ayarlariyla ennn ufak bir kare atlamasi dahi olmadan oynardim)...Sorunun sebebi ne olabilir? Bir Allah'in kulu yardim etsin ya 2 haftadir iskence..iskence.[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 sistem parçalarını sayman lazım ki bişi diebilelim güzel kardeşim, yoksa cevap basit : ekran kartında sorun var, sürücü güncelle vs. vs.[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 msi kt6 anakart, 512 mb 400 twinmos ram, 128 mb fx5900 lx version,amd [email protected],creative 5.1 ses karti 80 gb w.digital 7200 hdd... ekran kartinda sorun var gibi nvidia'nin kendi sitesine baktim 1-2 driver koymuslar ama ise yaramadi.. xp'de mi sorun var acaba?[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 valahi oyle ama yani dedigim gibi dx 9.0 isteyen oyunlarda feci bir yavaslama oldu ya kare bile atlamiyordu,call of duty'de falan 45 fps goruyorum 100 fixti.. anlamadim ya of[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 nvidianin geri zekalı driverlari içine ediyo.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ya son surumu yukluyorum a350 icin..tum oyunlar max 60.0 fps oluyor bu kadar buyuk salaklik gormedim..[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 kaldır sürücüleri eski performans aldığına geri döndür. Bana güven[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ne kadardır format atmıyorsun ayrıca far cry çok kasan bir oyun bilgisayarı. far cry'ın patchini çek bi de bu arada[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 format attiktan sonra boyle oldu zaten..daha once bilgisayari aldigim yer bana kurulu olarak vermisti 4 ay sonra ilk defa format attim..atiş o atiş...her kutudan tek tek cd leri cikardim yukledim tum driverlari cok kotu performans aldim,netten cektim hepsini yukledim daha kotu performans aldim falan filan...kesin driverlarda bir sorun var aldigim bilgisayarciya goturup ona format attirmayi dusunuyorum..ilk kurdugu gibi versin bana ya da hardware'da bi sorun varsa sctim yani.[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Sirf far cry'da degil,abimde ge force 4 ti 4800 var 5900'dan daha iyi degil yani,takir takir oynuyor far cry'i very high graphic'te..yani nwn'de bile takilmaya basladi hafif..simdi sacred oynuyorum ara sira kare kare gidiyor,hatta prince of persia'yi bitirmistim formattan once en ufak takilmamisti en yuksek grafik ozelliklerinde,bi onu yukliyim test edeyim.[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ti 4800 ile far cry'ı very high'da takır takır oynaması imkansız bu arada abinin =) very high'da 9800xt'de yavaşlamalar oluyor gözümle gördüm[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 grafik ayarlari nasil diye sordum? baya iyi dedi..soyle bi baktim oynarken takilma yoktu...sorarim bi oynuyor hala da kapisi kilitli[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar